Jetta 1.4 tsi 140 hp alinirmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdiden hayırlı olsun iyi bir seçim, 1.4 tsi 140hp bmy motor ile 170 hp blg motor arasında turbo ve ecu farkı var gerçi çok önemli değil.

bence 122hp jetta + caractere body(m3 tarzı ince çıta) + bosch mercekli farları + 3,5 cm h&r yay + 18" audi r8 jantı replikası.bence güzel olur...

dsg'si de manueli çok hassas, sert kullanımlara karşın pek dayanıklı değil.şanzumanı fazla yormamak gerekiyor yoksa normal kullanımlarda bir sorun yaşatmaz.

bende 122hp golf varken 2kere senkromençleri komple değişti.en sonunda da 13bin kilometrede pert ettim.şanzuman gerçekten iyi bri şekilde rodaj istiyor.ilk başlarda alıştıra alıştıra kullananlarda bir sıkıntı yok.140lık motorunda bir ara turbo problemi yaşayanlar vardı(iyice araştırıp öyle aLIn)

tsi güzel motor fakat fazla uzun ömürlü olmadığı söyleniyor. ne derece doğru bilemem...

daha önce bahsettiğim gibi Jetta landım sonunda..Safir siyah, 2009model 23.000 km de 1.4TSİ 140 HP Jetta aldım.Resimleri eklerim yakında.Aldımda,,, daha binmek nasip olmadı.
Astrama kıyamadım.Ama yukarıda bahsettiğim gibi body kit vs. yapmaya niyetlendiğim zaman satmak zorunda kalacak gibiyim.

Son düzenleme:
kaça mal ediliyo o resimlerdeki gibi body kit. ve birde kim yapıyor bu işi?

+ aracı kaça aldınız ?

hayirli olsun Gokay cigim kazasiz belasiz kullan insallah..

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın.Bodykit güzel, bagaj üstüne ince çıtayı tercih ederseniz daha şık olacağını düşünüyorum.

Body kit nerden baksan orjianali 3000 tl vardir.Ama siyahta hos durmaya bilir arac gumus,beyaz yada kirmizi olsaydi tadindan yenmezdi.

siyah araç bodykiti göstermiyor pek

cogu aracta zaten siyah renk hatları gizliyor

hayırlı olsun çok güzel bir secim yapmıssınız km si falan çok güzel sağlıcakla binin.
dsg mi normalmi vitesi?

hayırlı olsun gökay abi güzel araba bence.kazasız belasız kullan

Geri