Janttaki Çizik Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myugurge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şunu göz önünde bulundurarak iş yaptır, oto boyacıların kullanacağı malzemeler ve boyalar hiç bir zaman senin jantlarının orjinal boyası kadar kaliteli ve sağlam olmaz, ben çok jant boyattırdım, bir kere lastik patlasın, jant lastikten ayrılsın, lastikci istediği kadar hassas davransada jantların boyasınin çizilmesi an meselesi. Orjinal jant boyaları çok sert ve kalıcıdır, bana kalırsan komple boyatma işine hiç girme, sadece o çizik bölgeyi ince suluboya fırçası gibi bir fırça ile rötüş yap geç.

Eyvallah kardeşim , peki benim jantın boyasını nereden ve kimden bulabilirim

Birde her boyacı isteyince böyle boya verirmi sana özel

boyadan nolcak verir ya bencede rutuş cok mantıklı :)

Şunu göz önünde bulundurarak iş yaptır, oto boyacıların kullanacağı malzemeler ve boyalar hiç bir zaman senin jantlarının orjinal boyası kadar kaliteli ve sağlam olmaz, ben çok jant boyattırdım, bir kere lastik patlasın, jant lastikten ayrılsın, lastikci istediği kadar hassas davransada jantların boyasınin çizilmesi an meselesi. Orjinal jant boyaları çok sert ve kalıcıdır, bana kalırsan komple boyatma işine hiç girme, sadece o çizik bölgeyi ince suluboya fırçası gibi bir fırça ile rötüş yap geç.

aynen öyle boyanan jant dikiş tutmuyor. tabi bir de ne beklediğine bağlı bu iş.

Sağolun arkadaşlar fikirleriniz için , bende artık rötuş yaptırmaya karar verdim

İlk işim en kısa zamanda jant renginde boya bulup suluboya fırçası ile bir güzel çiziğin üstüne rötuş atmak

valla çelik macunu astar ve sağlam bir boya ile girişeceğim ben. sanırım kaldırımlarla aramızı iyi tutarsak bir sıkıntı olmaz :D

valla çelik macunu astar ve sağlam bir boya ile girişeceğim ben. sanırım kaldırımlarla aramızı iyi tutarsak bir sıkıntı olmaz :D

İstediğini yaptır, kesinlikle tutmaz orjinal jant boyasının kalitesini. Sağlam olarak statik boya var, onlardada renk kısıtlı ve işçilik hatası çok çıkıyor.

Evet arkadaşlar az önce gedizlere gittim ve çiziğin üstüne rötuş attırdım

Çok çok iyi olmasada en azından jantın bu kusurunu örtüyor

Resimleride sizin için taze taze daha boyası yeni sürülmüşken hemen çektim

Hadi bakalım , herkes dikkatli olsun . Kaldırımlar artık benim en büyük düşmanımdır :)

V2Esvxy.jpg

qaYCztx.jpg

9dH5jLc.jpg

Gayette iyi olmuş, o kadar canını sıktığına değmez bence. :D ;)

güzel olmuş renk tonu belli olmuyo bile, boşa dert etmişsin kendine hadi gözün aydın :)

Evet fena durmadı , birazda sizlerin sayesinde akıl ettim bunu yoksa boyanacaktı dört jantta :)

Geri