Jant sürtmesi çözüm

ferhat190511

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Merhaba arkadaşlar bugün park ederken hiç de farkında olmadan sağ önce janti biraz sürtmüşüm bunun bir çözümü var mı acaba

Ekli dosyalar

• IMG_6934.webp
    IMG_6934.webp
    115 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba, çözümü boyatmaktır. Aracınızı uzun süre kullanmayı planlıyorsanız zamanla bu tip ufak tefek şeyler ister istemez olacak ve bir süre sonra gözünüze görünmeyecektir. Bırakın nazarlık olarak kalsın.

geçmiş olsun. çözüm var. jant sökülüp tornacıya gidecek tornacıda yüzeysel olarak çizikler gidene kadar silinecek. sonra boya aşamasına geçilecek boyadan sonra da eski haline dönecek ki bütün bunlar hem zaman hem de maddi olarak sizi yoracak. onun dışında zımpara ile kendiniz iz kalmayana kadar almaya çalışsanız bile jant çizilecek tine polisaj isteyecek. @omeroz nazarlık olarak kalmasını söylemiş. ben sizin yeriniz de olsam aynen bırakırdım.

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Selamlar,
Hocam sadece birinde ise bence dokunmayın benim diğer araçta çok vardı Cnc yaptırdım efsane oluyor.

Ekli dosyalar

• IMG_4272.webp
    IMG_4272.webp
    313.2 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_4408.webp
    IMG_4408.webp
    273.1 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_4399.webp
    IMG_4399.webp
    235.3 KB · Görüntüleme: 4
  • Beğen
Tepkiler: Hasip
O bölümü zımpralayın daha sonra boyasını bulur boyasanız iyi olur olmadı o renk oje alıp rötuş yapın..Şu anki halinde çok daha iyi görünecektir...

Geri