Jant boyatmak veya parlatmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muzozko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muzozko

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Jantdaki vernikler parça parça kavladı çok çirkin bir görüntü oldu , İstanbul Avrupa yakasında jant boyama veya parlatma işlemi yapan bir yer arıyorum. İstanbul'da yeniyim yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

Verniklerde dökülme varsa boyanacak.Parlatma olayı ise kaporta aksamına uyguladığınız cilaları janttada uygulayabilirsiniz.Sonuçta vernikli boya.

Bu arada istanbulda k.çekmeceye yakınsanız yardımcı olurum

Evet küçük çekmeceye yakınım. Verniklerde kavlamalar var. Parça parça siyahlıklar oluştu.

Görmeden konuşmayı pek sevmiyorum ama büyük ihtimal boya gerekir.

tanıdıgım bıldıgım bı yer var ırtıbata gecerız olmazsa , sız ne taraf da oturuyorsunuz ?

k.çekmeceye yakınsan ramazan die bi abimiz var istersen numarasını vereyim irtibata geç 0536 833 00 92

Ben bahçeşehirdeyim.

hocam bauhaustan craftomat marka politur set al bide matkap cantları rahatlıkla parlatırsın 3 adet farklı tür sabun gibi kimyasalla işlem yapıyorsun sonra da cam gibi oluyor

Boyatma konusunda yardımcı olunabilir..Ama bu yıkamalarda kullanılan kimyasal maddeler uzun süre bekletilip işlem yapıldığında jantlarda bu şekilde sorunlar çıkabiliyor..kromlarda atma olabiliyor.. o yüzden yaptırsanızda ileride başınıza gelebilir..

Geri