Jant Boyama Renk Seçimi Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ProoF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ProoF

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
18' OPC Gun Metal Jantlarımı Boyatacağım Aracım Beyaz Ne Renge Boyamamı Tavsiye Edersiniz

Ynt: Jant Boyama Renk Seçimi Hakkında Yardım

White-Nissan-Sport-Car-Wallpapers-1024x576.jpg

Kendi naçizane tavsiyem şu renkten daha koyu olmaması yönünde. (:

Benim aracım beyaz ve jantlarım piano black ve gerçekten güzel yorumlar alıyorum.

Eğer çizik filan yoksa , yani keyfi boyatıyorsanız jant ön yüzünde  parlak / taşlanmış  (polished / machined) kısma da sahip olduğu için kendi  görüntüsünü kaybedecektir onu hatırlatayım.

İlla boyatacaksanız,  griye boyarsanız inanın çok kötü duracaktır. Ben şahsen piano black taraftarıyım. :)

Piano Black +1

Daha yeni almıştın diye hatırlıyorum. Neyse bence plastidip diye bir ürün var onu uygula eğer canın sıkılırsa sökersin.

ze623 link' Alıntı:
aracım şu şekilde umarım işinize yarar

Aracınız güzel olmuş Maaşallah. Aynaları piano black yapıp, çamurluk sinyallerini de hafif karartırsanız bence harika görünür.

REC link' Alıntı:
Aracınız güzel olmuş Maaşallah. Aynaları piano black yapıp, çamurluk sinyallerini de hafif karartırsanız bence harika görünür.
aracın orjinaliyle fazla oynamayı sevmiyorum, piano black ayna yaptım ama aynı gün söktüm.böyle sade daha hoş ama opc orjinal tampon çalışmam olacak yakın zamanlarda.

Geri