Ynt: JANT AGiRLİGİ
Ne farkederki anlamadim.
Ne farkederki anlamadim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÜLENT link' Alıntı:Ne farkederki anlamadim.
Cosmo link' Alıntı:j de durum ne bilmiyorum ancak; astra h aracımda kışlıklar için orjinal 5 kollu sac jantları kullanıyorum. kesinlikle 11 kollu jantlardan daha hafifler.
Cosmo link' Alıntı:j de durum ne bilmiyorum ancak; astra h aracımda kışlıklar için orjinal 5 kollu sac jantları kullanıyorum. kesinlikle 11 kollu jantlardan daha hafifler.
Tak gitsin be arkadasim. Formula yarislarinami katilican okadar ince dusunme bence.Kasım Öınar link' Alıntı:nasipse aracıma makyajsız sport jantı almayı düşünüyorum,şuan merak ettiğim bu jant kendi jantlarımdan hafiffmi eğer hafifse 115 pslik aracımın performansına muhakkak katkısı olacaktır
valla bedrı abı senın yazdıklarından bende bışey anlamadım şımdı sacmı daha ağır yoksa alumınyum alaşımmı daha ağır hangısıbedri4 link' Alıntı:Bende tam tersi diyorum.
Saç jant çok daha ağır. Sizin 11 kolu jantlarınız replika olabilir mi?
Makyajlı sport jant lastiklerle birlikte 21 kg üzerindeki lastikler bidgestone.
orjinal olmayan çakma replika gibi şeylere para vermembedri4 link' Alıntı:Bende tam tersi diyorum.
Saç jant çok daha ağır. Sizin 11 kolu jantlarınız replika olabilir mi?
Makyajlı sport jant lastiklerle birlikte 21 kg üzerindeki lastikler bidgestone.
Performans konusunda da en önemli unsurlardan biri jant kalitesi ve ağırlığı.
Cosmo link' Alıntı:orjinal olmayan çakma replika gibi şeylere para vermem
bedri4 link' Alıntı:Replika derken replikanın da kaliteli markaları olduğu söyleniyor benim çok fazla bilgim yok ama j deki saç jantlar bariz daha ağır bunu kendim gördüm.