izmirli opelciler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alabay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alabay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bornova cıvarında deneyımli ve iyi servis hangisi şimdiden teşekürler

ben sürekli 2. site best opele gidiyorum.

Ben ağaçlı yolda Cankar otoya gidiyorum.Opel ervisi değil amam şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.Yaklaşık 3 senedir başka servise götürmedim.

Özkan merhaba. 3. sitede Koçtaş karşısında Merkez Opeli tavsiye ederim. MustafaUsta, Korhan, Fuat Hepsi de çok iyiler ve opelden de iyi anlıyorlar. Selamımı söylersen ilgilenirler...

özkan hayırlısı olsun .daha onceki aracın cıtroendi .bak opelcilerdeki dayanışma nasıl ve servıs olayında problem yaşamazsın inanıyorum tüm deneyimli opelciler seni en iyi servise yönlendirileceklerdir.Bu arada hoşgeldin herhalde tanınıdın beni ben hayro.tekrar hayırlısı olsun arkadaşım. . HAYRETTİN VATANSEVER.

Son düzenleme:
verdiginiz bilgilere ve ilginize teşekkürler

bende 2. sitede best opel hakan ustaya gidiyorum gönül rahatlığı ile tavsiye ederim selamlarımızı söyle yardımın esirgemez .

merkez opelden mustafa bey gayet ilgili.. bence bir goruş derim... parça konusunda istanbuldan bir arkadasımın tlf vereyim.. opel parca ithalatcısı..izmirdeki yedek parcacılara satıyorlar.. cok uygun fiyatları..

kipa yi gecince kemalpasa yolu uzerinde surtas opel var.yetkili servis.ozel servisi onermem

sssguler, kerem35 ve ben.
+3 oldu.

Opel Merkez Özel Servis 3.Sanayi Sitesi Koçtaş karşısı metro demiryolu kenarında.

Geri