İzmirden katılanlar!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende varım 35 vlv 64

iyi haftalar izmir...! yagmurlu bır p.tsı :(

Cuma gecesi yapılıcak daha seans tam olarak bellı olmadıgından bir şey dıyemıyorum cunku sınema seansları persembe den persembeye guncellenıyor.

Saat 20.30 gibi bulusuruz zaten film ya 21.30 da yada 21.45 te olucak yanı seanslardakı guncellemelerde arada 15 yada 30 dakikalık oynamalar soz konusu oluyor :)

Selam olsun İzmir'e ve İzmirlilere..:)

arkadaşlar beyaz vectra c 35 s 9686 sanırım ve siyah corsa d 35 au rakamını göremedim ama irmscher panjurlu tek kapıydı.aramızdalarmı acaba?özellikle vectranın jantları süperdi telefonun şarzı bitik olmasa çekicektim lambalarda:D

arkadaşlar beyaz vectra c 35 s 9686 sanırım ve siyah corsa d 35 au rakamını göremedim ama irmscher panjurlu tek kapıydı.aramızdalarmı acaba?özellikle vectranın jantları süperdi telefonun şarzı bitik olmasa çekicektim lambalarda:D

Vectra'yı bilmiyorum, Irmscher panjurlu tek kapıda benim bildiğim 3tane var biri bende gri renk, diğerileri de siyah. Siyahlardan bi tanesi AKA diğer TT olması lazım plakaları.

ben de bi omega sorayım :D
35 KTU 30 plakası...

bı tane corsa d 5k mavi renk..full irmscher panjurdan marşpiyellere kadar...arac gazıemır mıgros yanındakı bos arazıde goruyorum hep.

Geri