İzmirden katılanlar!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50 kişi varmı yaw :D vay vay vayy...

çağrı uyuma havalar güzelleşti :)

havalar ısınmaya başlıyor şöyle bir mangal organizasyonu yakışır bize ;)

Fast&Furious 4 bulusması yapıcaz :D Bekleyın :D

Bugün Çok büyük bir kaza atlattım :( saat 13:00 civarında buca bornova otoyolunda buca çıkışının karşı istikameti pınarbaşı bornova çevre yolunda ıslak zeminden kaynaklanan bir kaza 8 araç 1 çift römorklu tır 1pınarsüt tankeri 1 motorsiklet araçlar otoyolun ortasında fır döndüler şok oldum Allahtan yavaş gidiyordum yoksa o kazaya karışacaktım temkinle yavaşlıyarak geçtim o alandan sınava yetişmemiz gerekiyordu durmadan sakince yanlarından geçmek zorunda kaldım :( zaten durulacak gibi değildi arkadan gelen savrulan araçlara çarpıyor veya durup bakanların araçlarına çarpmak zorunda kalıyorlardı zeminden dolayı durmak imkansızdı.Bugün o yolu kullanan arkadaşlar varsa kazaya tanık olmuşlardır.Sanırım can kaybı yok bi varsa motorsikleti süren arkadaştır yazık çok yazık ya yağmurlu havada araç kullanmak çok tehlikeli birkez daha tecrübe oldu bana.

birol geçmiş olsun, dikkat et abi...

Geçmiş olsun Birol :(

Sağolun abi içim içimi yiyiordu nie durmadım yardım etmedim die (: ama haberi okuduktan sonra rahatladım.

Allah korusun valla böyle 2-3 kez önümde kaza oldu hep kazayı filmden bir kare izler gibi önümde saniye saniye izliyorum üzüldüm etkledi beni :( bir yandanda ahh dedim nie durmadım yardım etmedim o anki artık olayın etkisimi bilmiyorum içimden bir ses frene basmamamı hız kesip yola devam etmem gerektiğini söyledi.
Sonra olay ile ilgili haberi okuyunca rahatladım Allahtan hiç yaralanan ve ölen yok sadece 30 araçlık maddi kaza olmuş ben en fazla 10 araç gördüm o anda benim ardımdan sanırım birkaç kişi daha zincirleme çerpışmış fren yapmadığım için şanslıyım yerde mazot atığı varmış verilmiş sadakam karmış o panikle firene dokunanlardan olabilirdim bende :(
Hepimize Kazasız sürüşler dikkat etmek gerek demek yollar risklerle dolu.

Haber
http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=115925

http://www.tempo24.com.tr/content/newsdetail.aspx?newscode=38630&cat=34

Son düzenleme:
Geçmiş olsun biril. Bende sabahtan gittim kardeşimi bırakmaya sınav için allahtan yeşildereden gitmişim.

İzmirde bende varım :).
35 RC 475 AHMET FETTAH

Geri