İzmirdeki servislerden hangisini tavsiye edersiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan issosvn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

issosvn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İzmir de opel yetkili veya özel servislerden hangisini tavsiye edersiniz kaskomdan tamponu veya ufak tefek yerleri yaptıracam.

servis için tavsiyem arkastır...
Servis danışmanı Erkan bey selamımı söyliyebilirsiniz hasarda da bertan bey var...

Arkadaşın aracı boyattık ama onu tanıdık bir özel serviste yaptırdık onunda bilgilerini veriyim tercih sizin
Bey-Mot (çınarlı) Emre bey
0555 680 10 31
0530 212 10 59
0532 765 22 75

Bey-mot çalışanlarının hepsi gönenden ayrılan ustalardır... Teknik ekibin başında Türkiye'e bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kişide bulunan Porsche Gold Bakım sertifikası vardır...

merkez opel serviside iyi 3. sanayide fordu geçtikten sonra solda boş bi alanda.

Bende memnunum MERKEZ Opel den.....

Serdar GÜLER

Ege özüm opel - egemi geçince ilk sağ sokak yolun sonunda sola döndünmü sol tarafta görebilirsin. ustalar mümin ismail çağlar

090820081027my2.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/6707/090820081027my2.jpg

İstanbulluyum ama Manisa da yolda kaldığımda İstanbul dan yedek parçacı arkadaşımın sayesinde iletişim ve sorunumu gideren İzmir Merkez Opel di.Kalorifer T parcasından su eksilttiği için 07:30 19:00 a kadar bir günüm geçmişti.Malum 2.5 motor zorluğu.İstanbul da alışkın olmadığım kadar büyük bir yerleri vardı.Hatta orada forumdan bir arkadaşla tanışmıştım.Gerçi benim tavsiyem ne kadar doğru olur bilemem ama benim işimi doğru yaptıklarını söyleyebilirim.

öncü opel meslek lisesinin karşısında en hesaplı fiyatı vereceklerdir.
Ben bu sitenin tavsiyesi ile gittim çok temiz çocuklar

İstanbulluyum ama Manisa da yolda kaldığımda İstanbul dan yedek parçacı arkadaşımın sayesinde iletişim ve sorunumu gideren İzmir Merkez Opel di.Kalorifer T parcasından su eksilttiği için 07:30 19:00 a kadar bir günüm geçmişti.Malum 2.5 motor zorluğu.İstanbul da alışkın olmadığım kadar büyük bir yerleri vardı.Hatta orada forumdan bir arkadaşla tanışmıştım.Gerçi benim tavsiyem ne kadar doğru olur bilemem ama benim işimi doğru yaptıklarını söyleyebilirim.

Karşılaştığın kişi de bendim sanırım:) Lacivert bir vectra vardı dimi sende?
Serdar GÜLER

egem opelde tanıdık bir arkadaş var oldukça deneyimli

Mert Otomotiv Ozel Opel Servis
1561 Sk. No:42
cinarli-izmir
tel:232-462-6123
Hursit usta opeller konusunda cok deneyimli bir usta ayrica servislerinin kalitesi ve ilgileri cok iyi. kesinlikle tavsiye ederim...

Geri