izmirde sağlam opel servisleri...

TaCChiNaRDİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkdaşlar izmir için en guvenilir en uygun fiyatlı ve en temzi işçiliği olan opel servisi varmı?

Çiğli organize sanayinde boch araştırma opel servisi .:good:

Her servis her konuda uzman değil kanımca...

Bir servisin mekanikçi ustası saçlarını ağartmış 10 numara bir usta harika işçiliği var, Ama aynı servisin elektrikçisi zıpır bir herif.. ki bu düşüncemede bir çok arkadaş katılır...

o Sebeple sana şu servis diyemem sen arızayı bir beirt yada şüphelerini ona göre bir servis arayalım....

Merhaba Arkadaşım, bende Opel Jokeri tavsiye ederim. 10 senedir oraya gidiyorum..

sağolun arkadaşlar arabayı merkez servise götürdüm 3 sanayideki oldukca menun kaldım...

TaCChiNaRDİ' Alıntı:
sağolun arkadaşlar arabayı merkez servise götürdüm 3 sanayideki oldukca menun kaldım...
İnşallah bu memnuniyetin devam eder.
Bunu sitemkar olarak algılama memnuniyet zaman içinde belli olacak.
Ben bir yıl gibi kısa bir zamanda çok şey yaşadım . Uzun anlatmaya gerek yok . Gerisi teferruat olur . Yapılacak en önemli konu yan sanayi parça kullanmamak. Denenmiş kalitesini ispatlamışsa ona bir şey diyemem.
Ama yinede orjinalinden şaşmamakta büyük yarar var.:good:

star opel 3. sanayide....en iyisi odur...çalışanları OPEL TÜRKİYE TORBALI FABRİKASI çalışanlarıdır!!!en güvenilir orasıdrı

mematibaş' Alıntı:
star opel 3. sanayide....en iyisi odur...çalışanları OPEL TÜRKİYE TORBALI FABRİKASI çalışanlarıdır!!!en güvenilir orasıdrı

Okadar çok güvenme derim. İnşallah öyle devam edersin. :confused:
Nickinde arabam yok diyorsun .İnşallah bir gün oda olur.
Önerilerde bulunma çünki bazı şeyleri yaşamak lazım. Bukadarı yeterli sanırım.
Daha fazlası Foruma ters düşer.

Joker Opelin güzelliği...

Arkadaşlar başıma gelen bir olay dır bu hafife almayın...

Aracımı ilk aldığımda bende İzmir Joker servise gittim evet çok iyi bir bakım yapıldı aracıma (yiğidi öldür hakkını yeme) fiyatlarıda ekonomikti lakin arkadaşların küçücük bir ihmalimi desem hata mı desem her neyse işte, Hava filitresi kutucuğuna Astra değilde Corsa (Biraz daha küçükmüş sanırım) takmışlar ve araçtan gelen sesi bulana kadar eksoz sesi diye eksozu mu değiştirmedik nelerrr nelerrr, en sonunda iyi bir Usta Arkadaş (Opelle alakası yok adam sanayideki klasik küçük tamir atölyesi olanlardan biri) fark edince hadi sövmedim desem yalan olur....

Şimdi o çoook memnuniyetle bahsettiğiniz Joker servistesi arkadaşın bu küçük hatası böylesine büyük bir servisin ne derece büyük olduğunu göstermezmi...

Çok güçlü ve ihtişamlı görünen bu servise sadece şunu demek isterdim
çok iyi görünen bir tesisiniz var vede çok güçlüsünüz...

- Ama bilmelisiniz ki "Konturolsüz güç, güç değildir..."

Yani tekrar aynı şeyi söyleyeceğim pireye kızıp yorgan yakmakta doğru değil, ama insanız işte çok kolay vaz geçip çok olay budur diyebiliyoruz...

Başıma gelenleri paylaştım kimseyi zan altında bırakmak değil düşüncem kim nerede budur diyorsa oraya gitsin ama başarılar kadar hatalarda sonucu etkiler unutulmamalı...

kurt.ibrahim' Alıntı:
İnşallah bu memnuniyetin devam eder.
Bunu sitemkar olarak algılama memnuniyet zaman içinde belli olacak.
Ben bir yıl gibi kısa bir zamanda çok şey yaşadım . Uzun anlatmaya gerek yok . Gerisi teferruat olur . Yapılacak en önemli konu yan sanayi parça kullanmamak. Denenmiş kalitesini ispatlamışsa ona bir şey diyemem.
Ama yinede orjinalinden şaşmamakta büyük yarar var.:good:

değişik bir olaylamı karşılaştın burda söylersen sevinirm sonra bizde mağdur olmayalım...

Geri