İzmir Yakıyor........( modifiye bitti )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan real-c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her ne kadar tanımasamda Önder beye kanım ısındı. Görevini layıkıyla yapan herkesi gönülden kucaklıyorum. İnanın ülke halen ayakta durabiliyorsa gerçekten görevinin hakkını veren bu azınlıklar sayesindedir. Helal olsun aldığı maaş.

çakallar geçen gün beni etiler alt geçitte çevirdiler. fsm köprüsü çıkışında. babamın subay foto vardı. ruhsatın arasına koymuştum. kim bu dedi. babam dedim. neden koydun dedi, saygımızdan dedim. "buraya ha bunu koymuşsun ha 20 lira koymuşsun, alenen ayıp ediyosun" dedi. ruhsatı uzattı. devam et dedi :D

abi geçen bi yerde gördüm ankarada muayene istasyonlarının önünde değnekciler var. arabayı sokmadan 50ytl ye geçiyorsun...eğer bu uygulamalar böyle devam ederse bu adamlara daha çok iş çıkar...

büfeci çaycı özellikle 50 ytle karşılığında ruhsatı wer sen otur çayını iç yarım saate işin bitiyo arkadaşın arabasını muaneye götürdüğümüzde şahit oldum.... ;);)

Geçen haftasonu gece iş çıkışı eve dönerken Yedikule sahil yolunda polis çevirmesine girdim.Rutin ehliyet ruhsat incelemesinden sonra biri komiser biri memur 2 kişi aracımı inceleyip kural dışı ekipman olduğunu ve aracımı bağlayabileceklerini söylediler.Ben arabayı bağlanmaktan nasıl kurtaracağımı düşünürken polis memuruyla aramızda komik bi dialog yaşandı;

M: Beyfendi aracınızda abart egsoz mevcut lütfen gaza basamısınız sesine bakmamız lazım.
B: Memur bey abartıcak bir sesi yok onun performans egsozu çok ses yapmaz 3000 devirden sonra ufak bi ses artışı olur sadece.
M: O zaman komiserimle bi çıkıp 3000 deviri görün sonra gelin bağlayalım biz yine.
B: Ama memur bey.....

O arada araçtaki basın kartını gören komiser:
K: Arkadaşı bu seferlik bırakalım soğukta arabasız kalmasın,ön tampondaki plakayıda sırf görüntü olsun diye söktüğünü anlamadım sanma bir dahaki sefere göreyim onu yerinde.

B:Saolun komiserim hayırlı çevirmeler:)

:D:D Türkiye işte :D

Her ne kadar tanımasamda Önder beye kanım ısındı. Görevini layıkıyla yapan herkesi gönülden kucaklıyorum. İnanın ülke halen ayakta durabiliyorsa gerçekten görevinin hakkını veren bu azınlıklar sayesindedir. Helal olsun aldığı maaş.

Savaş abi adam görevini layığıyla yapıyor o olmadığı zaman Şirinyer'de trafik birbirine giriyordu. O seda pastanesinin ordaki ışıklarda dolmuşçular yolun ortasında muhabbet ederdi trafik birbirine girerdi şuana kadar Önder adlı polis memuru olduğundan beri ben orda bir tane kaza görmedim. Sana sonuna kadar katılıyorum. Keşke bütün polis memurlarımızda böyle yapsalar. Trafik birbirine girmesin sürücüler bu polislerin korkusundan kurallara uysun ben ceza yemeyede razıyım. Saygılarımla...:rolleyes:

bide kadınlarla erkekler eşit derler hadi ordan :@

film için polisler yasak diyo tv de bir araba programı cam filmi uygulaması hediye ediyo nasıl iş bu

Satıcılar ürünün yasak olup olmadığı ile ilgilenmezler. Onlar haklı olarak kazançlarına bakarlar. Ama asıl boş boş bakanlar yetkililer. Madem ürünü kullanmak yasak o zaman satışını da yasakla veya vatandaşı bilgilendir de kullananlar mağdur olmasın.

bu işleri neden yasaklarlar anlamıyorum..bi prosedür uydurup yasallastırsalar cok daha guzel olur..kac tane aile ekmek yiyo acaba bu sektorden..bunu yasaklayıp onların ekmegınede son verıcekler..

Geri