izmir üçkuyulara geliyorum yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar pazartesi sabahı otobüsle izmir e geliyorum garajdan üç kuyulardaki tansaşın oraya nasıl gidebilirim?

hangı uckuyular ama bı hatay var bı buca var eger buca uckuyular ıse buca servısıne bınceksın uckuyulara kadar gıdıyor zaten servıs senı tansasın kapısının onunde ındırır hemen.

servisle çok kolay gidebilirsin

Arkadaşlara Katılıyorum.Hangi üçkuyular olduğunu tam olarak öğren ve otobüs işletmesinin servis aracına bindiğin zaman işin kolay.Hayırlı Yolculuklar.

teşekkürler arkadaşlar balçova minibüsü önünden geçiyormuş dediler tansaş falan varmış bide oyak siteler yolu dediler

usta senın dedıgın balcova uckuyular o zaman eet tam onunden gecıyor az gerısındede tansas var servıs onunde bırakır senı balcova servısı aman buca uckuyular servısıne bınme 2 tane uckuyular var burda ona gore balcovaya bınceksın

gelde gör ızmır' ın halını..otogardan yaklasık 2 saat sonra uckuyularda olursun heralde yıgıtım..uckuyular meydanda ınıyorsun ordan sonra kumrucu goruceksın onun ordan ıster dolmusa bınıp tansaşa ıster yuruyerek gıdebılırsın 10 dk' nı alır

Geri