Herkese merhabalar,Ben 7.10.2012 tarihinde 2007 model astra h aldım ve izmir mercanlarda expere soktuk ve aracın expertiz raporu var ,üstünden 1 ay gecti ,Ben size arızalardan bahsedeyim:
1.Exzoz manifoltu yanmıs (bu sekilde alındı)
2.turboda sorun var (bu sekilde alındı)
3.rulman bozuk (bu sekilde alındı)
4.rot balans ayarı yok (bu sekilde alındı)
5.fren sistemi bozuk ,ustaya gidince fren ile motur arasındaki kablo yanmıs dedi (bu sekilde alındı)
6.Farlar bozuk exenon mercekli farlar var eye far 2 tane zenon takıldı (bu sekilde alındı)
7.Egzozdan ses geliyor (bu sekilde alındı)
8.Arac dizel gibi yakıt yakmıyor,50 tl mazotla 200 km gidiyor basmadan (bu sekilde alındı)
9.Oda yeni daha motor arıza lambası yandı (benden sonra oldu )
10.Debriyajın sonuna kadar bastıgımda ses geliyor sürekli,Bitmek üzere oldugu sölendi(bu sekilde alındı)
Bana verilen Expertiz raporu:Bütün kutucuklar check iyi durumda yazıyor,simdi bunları expertiz anlamıyor mu ? Yada aracın sahibini mercanlardaki ,herkesin tanımasımı problem anlıyamadım,adamı sürekli abi hosgeldin nasılsın falan?
Simdi size soruyorum ben napmalıyım arac 2007 model astra h cdti 87 binde aldım aracı?
Suanda 88.400 bin ,Gercekten napmalıyım sizce ?
1.Exzoz manifoltu yanmıs (bu sekilde alındı)
2.turboda sorun var (bu sekilde alındı)
3.rulman bozuk (bu sekilde alındı)
4.rot balans ayarı yok (bu sekilde alındı)
5.fren sistemi bozuk ,ustaya gidince fren ile motur arasındaki kablo yanmıs dedi (bu sekilde alındı)
6.Farlar bozuk exenon mercekli farlar var eye far 2 tane zenon takıldı (bu sekilde alındı)
7.Egzozdan ses geliyor (bu sekilde alındı)
8.Arac dizel gibi yakıt yakmıyor,50 tl mazotla 200 km gidiyor basmadan (bu sekilde alındı)
9.Oda yeni daha motor arıza lambası yandı (benden sonra oldu )
10.Debriyajın sonuna kadar bastıgımda ses geliyor sürekli,Bitmek üzere oldugu sölendi(bu sekilde alındı)
Bana verilen Expertiz raporu:Bütün kutucuklar check iyi durumda yazıyor,simdi bunları expertiz anlamıyor mu ? Yada aracın sahibini mercanlardaki ,herkesin tanımasımı problem anlıyamadım,adamı sürekli abi hosgeldin nasılsın falan?
Simdi size soruyorum ben napmalıyım arac 2007 model astra h cdti 87 binde aldım aracı?
Suanda 88.400 bin ,Gercekten napmalıyım sizce ?