İzmir de nereleri önerirsiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hep merak ederdim bir türlü gezmek kısmet olmadı içimde kalmasın diye arkadaşım ile aşırı pahalı benzini ortak atıp hafta sonu cuma gece yola çıkıp pazara kadar izmir e gitmeye karar verdim.

İzmiri hiç bilmem, şehirin merkezin de gezmek istiyorum nereleri tavsiye edersiniz. gezmek olsun gece makan olsun her açıdan.

Birde kalacak ufak çapta uygun fiyatlı otel tavsiyeniz çok önemli. konforu yıldızı hiç önemli değil içinde duşu olsun yeter zaten gezmek için gidiyorum.

Ben sana otel ismi veremem ama 2 güzel önerim var.
1-Karşıyaka sahilde ve karşıyaka çarsında yürümeden
2-Kordonda güneş batarken bira içmeyi
Sakın ihmal etme.İzmirin tadı ancak öyle çıkar.Şimdiden iyi eğlenceler

Kordon boyu sefası,Karşıyaka sahilinde yürüyüş,İnciraltı,Urla ve çevresi,Çiçekliköyde kahvaltı,Konak civarında özellikle Kemeraltı çarşısında ve Kızlarağasında alışveriş(eski tadı olmasa da)
ilk anda aklıma gelenler.:)

Gun batarken kordon da bır turk kahvesi içmeden, faytona binmeden, karşıyaka da kumrucu şevki de kumru yemeden, güzelbahçede balık keyfi yapmadan, balçova da teleferiğe çıkmadan, inciraltında tavla atmadan, çeşme de gecelere akmadan, efeste tarihi eserleri incelemeden, selçukte meryem anayı görmeden, şirince de gözleme yemeden, seferıhisarda kaleyi gezmeden, asansörü görmeden GELME... ;)

Bende hiç gitmedim.Bi ara tam niyetlenmiştim bileti aldım kalacak yeri ayarladım arkadaşa sordum bunların hepsini söledi+ travestilerle de tanış demişti :kop::kop:kalacağım arkadaşın cenazesi olunca gidemedim :(

gezilecek cok yer var ama..bence arkadaşım sabah istanbul dan gelceğiniz için izmir e girmeden sabuncu belini cıkınca sizin sol tarafınızda ÇİÇEKLİ KÖY de kahvaltı yapın, sonra kordonda bi bira için sonra arabayı kordonda bırakarak vapur ile KONAK a gidin orda kemeraltı'ında KIZLARAĞASI vardır orda bence bi söğüş yiyin ve orda kahve için sonra yürüyyerek kordona gelin alın arabanızı FOÇA ya gidin ( Çanakkale yolunda ) orda İYON pansiyon var 0 232 812 1415 günlük kişi başı 40 TL ( temiz şirin bi yer ) yerinizi ayırt edin akşam orda bi RAKI-BALIK yapın sonra gidin pansiyonda kalın sabahta sahilde bi güzel kahvaltı yapıp istanbula gitmek için yola cıkabilirsiniz.. cok sıkışırsan bana özelden mesaj at cep numaramı vereyim tel ile yardımcı olurum..

Gun batarken kordon da bır turk kahvesi içmeden, faytona binmeden, karşıyaka da kumrucu şevki de kumru yemeden, güzelbahçede balık keyfi yapmadan, balçova da teleferiğe çıkmadan, inciraltında tavla atmadan, çeşme de gecelere akmadan, efeste tarihi eserleri incelemeden, selçukte meryem anayı görmeden, şirince de gözleme yemeden, seferıhisarda kaleyi gezmeden, asansörü görmeden GELME... ;)

teleferik yanılmıyorsam 2 senedir çalışmıyor...bende cok severdim orayı cünkü :)

Cumartesi gündüz Karşıyaka (mavişehir'den başlayıp karşıyaka iskeleye kadar), öğleden sonra Konak-Kemeraltı-Alsancak, Akşam yemeği Güzelbahçe liman'da rakı-balık, oradan hooop Kordon'a canlı müziğe eğlenceye.

izmir 2 -3 günde gezilmez tadı damağında kalır ilk gün karşıyaka-kordon-göztepe-inciraltı yap sonra efes'e, şirinceye bergama'ya git. tire'yi de öneririm. arabana ve kendine güveniyosan spil dağınıda bir çık derim. yetmediyse bir de bozdağ yaparsın.

oww ödemiş'i unuttum

Geri