İzmir de nereleri önerirsiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gun batarken kordon da bır turk kahvesi içmeden, faytona binmeden, karşıyaka da kumrucu şevki de kumru yemeden, güzelbahçede balık keyfi yapmadan, balçova da teleferiğe çıkmadan, inciraltında tavla atmadan, çeşme de gecelere akmadan, efeste tarihi eserleri incelemeden, selçukte meryem anayı görmeden, şirince de gözleme yemeden, seferıhisarda kaleyi gezmeden, asansörü görmeden GELME... ;)

Malesef ki teleferik açık değil. Bizim okul teleferiğin dibinde 4 yıldır çıkamadık bir türlü teleferikle :D

Aynen öyle :D
Ödemiş tire bozdağ tam benim sevdiğim yerler valla mutlaka görülmeli :)

Demekki bol bol konakta turluyormuşuz gün batımında mutlaka kordonda oluyoruz güzel bahce limandada içmeyi unutmuyormuşuz. : )))) Hepinize teşekkür ederim. MURAT pansiyonun numarasını paylaştığın için sana ayrı teşekkür ederim.

Bizim arkadaşın bir kaç arkadaşı varmış gitmişken onlarla görüşecek suruma göre vekit olursa buraya yazarım sizlerlede tanışmak isterim. tabi sizlerde müsayit olursanız.

Kışın beğenirsem umduğumu gözlersem bundan sonra sık sık gelir giderim. hatta istanbuldaki işlerimden sıyrılıp 13-14 ay sonra izmir e göç bile edebilirim.

varyanttan arabayı boşa alıp inmeyi sakın unutma :) birde göztepede kırmızı yeşil renk olmasın üzerinde :)

İzmir'de gezilip görülecek yer çoktur özellikle hafta sonu kendinizi kalabalığa bırakın. Çünkü o kalabalık nasıl olsa hafta sonu en güzel yerlere kendileri de gidecekleri için. Ancak benim favorim pasaporttur. Ve güzel bi kafe tarif etmek isterim. Konak Pier alının önünden karşıya geçince konak tarafında West dil okulunun olduğu iş hanı var. O iş hanının içinde 8. katta West Cafe vardır. İçi sıradan manzarası ve o manzaraya karşı çay keyfi muhteşem bir yerdir. ( bu arada cafe bizim arkadaşlarla gizli yerimizdi ama opelcilerde artık burayı biliyor) Son olarak ikna olmanız içinde kafeden kendi çektiğim bir fotoğrafı yayınlıyorum.
37205_1598747122801_1059692373_1684262_1483956_n.jpg

o kadar çok yer var ki nereleri saysak :)

kordon da kesinlikle bira- mekan hiç önemli değil
bostanlı da tömbeki ya da kaffe de nargile
çiçekli de asmalı'da ya da urla da yörük aile evinde köy kahvaltısı
kızlarağasında herşey :) eski plaklar takılar anılar ... :)
inciraltında patlıcan da iskender usulü gözleme - favorim tulum peynirli
çeşme / bostanlı hiç farketmez ama şevki de kumru
asansörde gün batımı sıcak şarap
eski foça fokai restaurantta çipura/sakızlı izmir rakı ve sınırsız meze :)
urla MAHFEL konağında şarap soslu / zencefil soslu biftek ve premium şarap... öncesinde peynir tabağı da kesinlikle atlanmamalı...

daha o kadar çok yer var ki...

Son düzenleme:
tavsiye etmem
gelme

gelip gezersen harbi harbi 1 yıl boyunca ızdırap çekersin sonra taşınırsın buraya:D
şekil a-1 BEN:D:D

....

Son düzenleme:
Kötü olmuş ya olmadı yaza gidersin ama kesin git şahsen ben geçen sene yazın gittiğimde çeşmede 3 hafta kaldım yinede doyamadım ;)

Geri