izmir buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum....

selcukreis035

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
geçtiğimiz günlerdeki izmir buluşmasını mağlasef kaçırdım ama önümüzdeki buluşmaya bütün izmirlileri bekliyecez ben mutlaka gelmeyi düşünüyorum gelçi buluşma yeni olduğu için tarih biraz erkan ama izmirlileri bekliyecez

dostum 1 hafta bile olmadı buluşalı biraz zaman geçmeli apar topar olmuyo bu işler i fazla acele etmeyelim ......ayrıca herkesin kendince işi gücü war her hafta buluşmak fazla lüks olmaz mı sence ....?

csener' Alıntı:
dostum 1 hafta bile olmadı buluşalı biraz zaman geçmeli apar topar olmuyo bu işler i fazla acele etmeyelim ......ayrıca herkesin kendince işi gücü war her hafta buluşmak fazla lüks olmaz mı sence ....?
kardeşim haklı bende kaçırdım ama illa herkesin gelmeside gerekmio tanışmayanlar kendi aralarında bi program yapabilir.o yüsden bi organizasyon patlatabiliris arkadaşlar;)
bu arada csener senin alet diil dimi avatardaki?öle bi şikeyi izmirde yaptırmak zor iş?

Arkadaslar benide bozmaz cumartesi oğleden sonra olduğu sürece

nuribastra' Alıntı:
bu arada csener senin alet diil dimi avatardaki?öle bi şikeyi izmirde yaptırmak zor iş?
değil maalesef keşke olsydı .......:(

arkadaşlar acele etmeyelim. selçuk sabırsızlanma:D

tamam ilhanım haberleşiriz

walla en kısa zamanda yine buluşuruz :)

buluşalım walla bu sefer inciraltı filan olsun yaa.....orda hayat yoktu birazda kalabalık olursak süper olur...........ama yinede 2-3 hafta geçsin tatil bitmeden rahat rahat takılırız :pon::rock:alkis:

yok ya inciraltı ne yaptın hocam sen ya gene bornova iyi en kötüsünde izmir diye torbalıda falan buluşalım istersen :-)

Geri