İzmir-Ankara arası radar yerleri?

yazin ceza yedim usak giris cikista radar var

sımdıden hepınıze hayırlı yolculuklar ıyı bayramlar
ancak bu baslık bence kapatılmalı sakıncalı cunkı

Emniyetin açıklamasına göre her 30 km de bir radar olacakmış. Bence iyi bir karar olmuş.

Bayramda İzmir Antalya arasında iki araçlık konvoyla :) bir yolculuk planlıyoruz. İzmir Aydın arası zaten otoban gerisi malüm. Benim arabada 5 kişi+full bagaj olacak, bayram trafiğini ve onarımlar nedeniyle sık sık tek şeride düşen bölünmüş yolları dikkate alacak olursak sürat bizim neyimize. Allah kısmet ederse sağdan sağdan gidip geleceğiz. O nedenle radar falan bizi yakalayamaz :). Başka bayramları da görmek istiyorsak, acele etmeyelim. Şimdiden herkese hayırlı yolculuklar, herkesin yolu da farı da açık olsun.

Savaş abi.
İzmir - Aydın - Denizli - Dinar - Bucak - Burdur - Antalya yolu %90'nı cift şerit ve bölünmüş yol çok az tek şerit var için rahat olsun yollar cok güzel :)

Oradan yol birazcık uzuyor, ben herzaman için İzmir-Aydın-Nazilli-Denizli-Acıpayam-Çavdır-Korkuteli-Antalya güzergahını tercih ediyorum.

Savaş abi.
İzmir - Aydın - Denizli - Dinar - Bucak - Burdur - Antalya yolu %90'nı cift şerit ve bölünmüş yol çok az tek şerit var için rahat olsun yollar cok güzel :)

Bu güzergahtan Antalya İzmir yaptık.Cidden 110 110 gittik hep :good:

Oradan yol birazcık uzuyor, ben herzaman için İzmir-Aydın-Nazilli-Denizli-Acıpayam-Çavdır-Korkuteli-Antalya güzergahını tercih ediyorum.

Savaş abi benim dediğim güzargah gercekten rahat, Evet yol biraz uzuyor ama hep sabit hızda gidiyorsun. Tabi bayram dolayısı ile ne olur bilemem. Bu arada Aydından çıkınca umurluyu gecinde uğur restorant logosunu gördünmü (Umurludan sonra 2km ileride) Radar var ;) Köşk girişinde de çevirme.

Son düzenleme:
Aslında bu güzergahı deneyerek bir değişiklik yapmak fena olmaz.

Sivrihisarda genellikle oluyor ama özellikle bayramda dikkat etmekte büyük fayda var.139 la girdim 270 lira ceza kestiler.Bayramda çok acemi sürücü trafiğe çıkıyor üstüne bide aşırı hız eklenince kaza kaçınılmaz oluyor.Dikkatli olalım bayramda tadımız kaçmasın.Tüm seyahat edecek arkadaşların yolları açık olsun.

salı günü İstanbul-Eskişehir yapacağım. Zaten Bilecik çıkışına kadar otoban. Yani 132, gerisi bölünmüş yol yani 121. :D

Geri