iyileştirilmiş egr valfi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mete.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mete.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar tıs 2000 programında opel vectralar için egr arızası konusunu incelerken rasladım diyorki; iyileştirilmiş egr valfi ile deyiştirin ,yazıyor opel in yaptığı iyileştirilmiş egr valfini bilen var mı acaba ve nerede buluruz piyasadakiler hep aynı .

kardesim bende aratirdim...yeni arabalarda gelistirilmis agr versionu var... yani astra h.zafira corsa serisine 2008 den sonra bozulanida garantiden yenisini taktiklari .bildigim bu kadar... ????:confused::(

Son düzenleme:
yınemı tekleme sorunu basladı yoksa

Arkadaşlar tıs 2000 programında opel vectralar için egr arızası konusunu incelerken rasladım diyorki; iyileştirilmiş egr valfi ile deyiştirin ,yazıyor opel in yaptığı iyileştirilmiş egr valfini bilen var mı acaba ve nerede buluruz piyasadakiler hep aynı .

türkiyedeki benzin kalitesini düşünürsek en iyi egr iptal edilmiş egr dir..

Ara sira dengesizleşiyor egr vectra b lerde iptal edilmiyor bildiğim kadariyla fakat servis cd sinde iyileştirilmiş egr takin diyor .bulabilene . BİLEN VARSA VEYA BULAN ALABİLİRİM.

Son düzenleme:
Kısa bi süre once bende egr yi iptal ettirmek istedim serviste vectra b lerin iptal edilmediğini söylediler

kısa bi süre once bende egr yi iptal ettirmek istedim serviste vectra b lerin iptal edilmediğini söylediler
ne yazikki iptal edilmiyor yazilimi yokmuş bizde iyileştirilmiş olan yani düzeltilmiş şeklini bulmaya çalişiyoruz umarim bulunur

ne yazikki iptal edilmiyor yazilimi yokmuş bizde iyileştirilmiş olan yani düzeltilmiş şeklini bulmaya çalişiyoruz umarim bulunur

egzost manifoltunun egr çıkışına çelik conta ile gaz geçişi engellenebiliyor..
hatta bazı egzostcular bu geçişi sarı kaynağı ile doldurarak daha kalıcı bir
çözüm üretiyorlar diye biliyorum..

egzost manifoltunun egr çıkışına çelik conta ile gaz geçişi engellenebiliyor..
Hatta bazı egzostcular bu geçişi sarı kaynağı ile doldurarak daha kalıcı bir
çözüm üretiyorlar diye biliyorum..
biz gazin geçmesini istiyoruz sen tika diyorsun gaz geçmeyince karişim fazla gelip sallama yapar buda yazilim ile engellenir ama yazilim yok tikamak çare deyil .

biz gazin geçmesini istiyoruz sen tika diyorsun gaz geçmeyince karişim fazla gelip sallama yapar buda yazilim ile engellenir ama yazilim yok tikamak çare deyil .

düşük devirlerde fakir karışımla çalışan yeni nesil motorlar aşırı azot üretirler
bunu engellemek için fakir karışımla çalışma esnasında silindirlere bir miktar
egzost gazı gönderilir..

siz bu gazı kestiğinizde motorun çalışması etkilenmez sadece çevreye daha çok zararlı gaz bırakırsınız..

türkiyedeki benzin veya motorin yüksek carbon birikintisi bıraktığı için egzost gazı kısa sürede emme supaplarını ve portlarını deforme eder..

Geri