İyi bir beyin cerrahı aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hodja
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birazdan Opel Erdemir e gideceğim. bir arkadaşım orada çalışıyor. test edecekler ve arıza gerçekten beyinde ise kendi işlerini yaptırdıkları bir ustaya yönlendirecekler.

birazdan Opel Erdemir e gideceğim. bir arkadaşım orada çalışıyor. test edecekler ve arıza gerçekten beyinde ise kendi işlerini yaptırdıkları bir ustaya yönlendirecekler.

Diğer cruise kontrol konusunu okursanız, koldan, beyine kablo çektiklerini belirtmiş arkadaşlar.

bütün kontroller yapıldı ve arıza beyinde çıktı gine. kendi işlerini yaptırdıkları beyinci de 450 tl istedi tamirat için biraz fazla değilmi sizce? :(

benimde yiğen beyin cerrahı geçmiş olsun diyicekdim telini vericekdim özelden konuyu bir açdım başka beyinden bahsediliyormuş.

bu arada bildiğim iki tane beyinci var yani tabelasını gördüğüm önündede epey araçlar var biri eski sanayide seyrantepeye doğru giderken renkli tabelası var görürsün zaten biriside maslak sanayide göbekde tam opel parçacısının karşısında olması lazımdı onun içinde ferrari cayenne ler bile vardı..

Çok zorda kalırsan 350 Tl gibi bir fiyata çıkmasını temin edebilirim.

hala araştırıyorum en iyi ustayı ve fiyatı, gerçi kimse net bir şey söylemiyor ama sizin yardımınıza başvururum zorda kalırsam .teşekkür ederim.

sahibinden.com da bir beyin buldum 300 tl istiyor. tamiratı 400tl çıkması 300 tl :confused: ne yaparsınız bu durumda?

Beyi Arızası Değildir bencede Emin Olun CC Yi Taktıktan Sonra olan Birşey Bu Müşür Arızaı Takılan Müşür ya Uymadı Yada Tesisatda Sorun Vardır Tahminim başka bir servise gidin Bence

Sağlam bir beyin ile denemeden ilerlemek yanlış olur.Ama ezbere olacaksa da
Pas - sızıntı gibi sıvı ve nem görüntüsü olmayan bir çıkma beyini tercih ederdim.
En azından arıza beyinden değilse de yedek parça olarak elinde durur yada satarsın.

Geri