İticilerden gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra93

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 93 model opel astramız var motor soğukken iticilerden takır takır ses geliyor ustaya gösterdik iticiler değişcek dedi değiştik ses yine kesilmedi uzun yolda yapmıyor sizlerin tecrübenizle bilgilenmek istiyorum degerli abilerim

benimde iticilerden ses geliyor. konu hakkında bilgim yok fakat tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşlar yardım edecektir.konuyu takipteyim

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar 93 model opel astramız var motor soğukken iticilerden takır takır ses geliyor ustaya gösterdik iticiler değişcek dedi değiştik ses yine kesilmedi uzun yolda yapmıyor sizlerin tecrübenizle bilgilenmek istiyorum degerli abilerim[/QUO

Aracınız dizel gibi mi çalışıyor

egzantrikler hakkında yorum yaptımı tamirci? yağ basıncı yada yağ kanal tıkanıklığı kaynaklıda sorun olabilir

Tamirci sadece iticiler değişcek dedi değiştim ayni seyi yapti birdaha oraya gitmedim evet ses bazen artinca dizel gibi çalışıyor ama takırtılı bi ses geliyo cok tesekkur ederim yorumlariniz icin

Tamirci sadece iticiler değişcek dedi değiştim ayni seyi yapti birdaha oraya gitmedim evet ses bazen artinca dizel gibi çalışıyor ama takırtılı bi ses geliyo cok tesekkur ederim yorumlariniz icin

Bende de bu sorun ve soğuk motorda takır takır ses geliyor isininca gidiyor usta itici dedi birşey olmaz bin böyle iyice ses gelirse degistiririz dedi bende biniyorum bi problemi de olmuyor şimdilik bu arada siz ne kadar parça ve işçilik fiyatı verdiniz.

Bu sesi her şeyden yapar misal yanlış yağ seçimi bile sesin gelmesine neden olabilir.

Bu sesi her şeyden yapar misal yanlış yağ seçimi bile sesin gelmesine neden olabilir.
son yağ değişiminde bir parçacıdan motor kodunu söyleyerek filtre aldım. kalfa filtreyi takarken çıkan filtre den farklı gibi birşey söyledi. usta ikisini yan yana getirip boyut ölçümü yaptı aynı diyerek taktılar. geçenlerde parça satan sitede gördüm. twinport motorlar için 2006 ya kadar uyumludur ve 2006 sonrası uyumludur açıklaması var. İki tip filtre varmış. benimde itici sesi bu yağ değişiminden sonra ama baya bi sonra gelmeye başladı. filtre yüzünden yağlama tam olmadığından bozulmuş olabilir mi yoksa filtre yi doğru taktığımda ses kesilir mi diye fikrini almak istedim. ses yapmaya başladı mı değişmesi gerekir çare yok diyip değiştirmek mi gerekir yoksa önce filtre değişimi için başka ustaya gitmek mi mantıklı

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi eğer filtreden dolayı tam yağmala olmasa illa ki bir ikaz verirdi. Bence içinde kalmasın derim filtre değişimi yap. Eğer ses devam eder ise bir donlup kat LPG li araçlar için var. Ses seda bariz azalır. ;)

180 tl itici tuttu 50 lirada usta aldı ama çok gıcıma gidiyo bu ses sanki motorun içinde demir para varmış gibi

Geri