İtalya izlenimlerim ve tabi araçları:)

mutluluklar dilerim.gerçekten güzel bir seyahat olmuş.insanın dönesi gelmez heralde fakat ;

benim bir arkadaşım iş için milano ya gitti yerleşme imkanı vardı 10 sene ye yakın bir proje için adam 1 günde tası tarağı topladı geldi.noldu dedim hiç sorma boşver istanbul dan başka yerde yaşayamam ben dedi.hayret etmiştim gerçekten öylemi ?

Bizim tabirimizle "Alamancılar" hep şey der; "yine de memleketim".. 9 gün kaldım ben de öyle dedim, ne yalan söyliyim..

ooo Fatih bey italyalara gidiyorsun haber vermiyorsun. insan arar bi söler orda kankalar var 90-60-90 cinsinden misafir ederlerdi seni:D:D:D:D:D:D

mutluluklar dilerim Fatih abi..

Genel olarak onlardan eksiğimiz olabilir. Fakat araba konusunda tabi ki yok :)

2604d46.jpg

24xgup3.jpg

1z3sdmo.jpg

2n4r3m.jpg

s4unph.jpg

2rfsuvk.jpg

2ufa98k.jpg

2isblmd.jpg

se80tu.jpg
Cappy iyi yazmışsın : )

Türkiye de araç anlamında sıkıntı yok ;)

Allah ilerde eşimle birlikte banada nasip eder inşallah böyle bir tatili:D

iyi eglenmissin Fatih :) son fotoda 10 numara :D

Fatih kardeşim bir ömür mutluluklar dilerim,

İtalyada 6 ay yaşamış birisi olarak çok güzel bir ülke olduğunu söyleyebilirim. Her ne ladar daracık sokakları olsada:D bu nedenledirki mobilet ve küçük arabalar daha çok tercih edilir. zaten çoğuda vuruk kırıktır. Kendi markalarını çok tutarlar aslında milliyetci bir toplumdur italyanlar.

Çok şık giyimli bir bayanı yada erkeği vespa ile gezerken görebilirsiniz. bu gayet olağan bir durumdur ve seninde dediğin gibi araç sadece ulaşım için tercih edilir.

Gece hayatı sşgara alkol falan pahalıdır. Kızları ve erkekleri güzeldir:D sıcak kanlı insanlardır. özellikle yılbaşı döneminde harika olur oralar.

Geri