Kerem ilk vectrama takmıştım alarm sistemini. Tesisat hazır , bütün herşeyi takınca tech 2 ile bağlanıp kontrol etmeyi unutma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem ilk vectrama takmıştım alarm sistemini. Tesisat hazır , bütün herşeyi takınca tech 2 ile bağlanıp kontrol etmeyi unutma.
kerem bana yeniden vectra aldıracaksınhayırlı olsun. alarm ile ilgili detaylı resim eklesen iyi olur.
Hayırlı olsun Kerem Abi..Ben de kendi aracım için niyetlenmiştim ama camların değişimine kadar gidiyormuş vaz geçtim..Yağmur sensörü ile de irtibatlı olarak yağmur yağdığında vs açık cam var ise araç kendi otomatik olarak kapatıyor..İçeride de sürekli olarak tarama oluyor..Alarm aktive edildikten sonra araç içinde dahi hareket olursa alarm devreye giriyor..Risk almak istemedim...Senin aracın için de çok iyi geldi bu donanım bence... Çalınası bir araç![]()
Sineği böceği bilmem Kerem abi de şöyle yakın olsaydık çalardım arabanı![]()
şaka bir yana en güzeli de opelin hazır tesisat sunması..Hakikaten de 2011 model a4 1.8 T 125 hp var işletme sahibinde koltukları bir kaldırdık altında ne kablo var ne ses yalıtım malzemesi ne de vs...İnsan koyar..Bizim vectralarda soğutma ısıtma .. Allah ına kadar gidiyor :rakir: