Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşbulduk Hasip Bey, herkese kazasız belasız bol bol sürüşler diliyorum.Aramıza hoşgeldiniz. Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun deyimiyle sizi selamlıyorum. Aracınıza mutlu günlerde binmeniz dileğiyle saygılar...
Hoşbulduk Murat Bey, İltifatınız için ayrıca teşekkür ederim. 18 Yaşındaki oğluma elimden geldiğince en çok vaktimi ayırıp bol bol vakit geçiriyoruz =)Selamlar hoşgeldiniz foruma aracınız yakıyor maşallah
Hocam hoşgeldiniz foruma,
Zamanında babam arabanızın aynısını (2000 model CD ve Kırmızı) bayiden sıfır almıştı, Tam 18 sene önceydi ve gençlik zamanlarımızresmen arabanın içinde yatıp kalkıyordum
aracın içindeki sıfır araç kokusu aklıma geldi, sayenizde anılarım canlandı
Tekrar hoşgeldiniz iyifikir
Allah nazardan saklasın, Maşallah. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerimÇok güzel anılar bunlar, ben aracın ikinci sahibiyim ama birinci sahibini tanıyorum. Belçikada ki fabrikadan 9 ocak 2000 yılında galeriye teslim edilmiş ve 23 şubat 2000 yılında Almanya da ki galeri den satın alınarak istanbula getirilmiş. Ufaklığımda opel astra , vectra ve alfa romeo nun seri olarak oyuncakları vardı. Bu araba benim cocukluğumun arabasıydı.Daha evvel den de araba alıp sattım ama buna girerken biraz korkarak girdim 16 yaşında falan diye. Ama maşallahı var ilk günkü gb.. Türkiyeyi dolaştım hiç tık demedi şükürler olsun,
Hoşbulduk Süleyman Bey,aramıza hosgeldiniz Tuğra bey kazasız belasız sürüşler dilerim.