Irmscher

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyeye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla herkes 3-5 bişey alsın da bunun için mi yaptınız len bu kadar yaygarayı demesinler bari :)

bencede haklısın 2-3 parca buldum bana gore logo lar falan cok sık 5 - 7 euro havalandırma halkaları var 25 euro kapı pimlerini almıstım onlarda cok guzel tavsiye ederim.

Ürün yelpazesi için bir web adresi verin de baksın herkes ÷}

ben bıle opel yetkılı servısınde calısıyorum ve irmscher ön ızgara bırde pedal setını bulmakta cok zorluk cektım fıyat onemlı degıldı ve daha arıyorum bende dandık bıse taktım ne yapım abı ...

www.irmscher.com a da bakabilirsiniz aynı urunler var fiyatlar biraz farklı birde ingilizce kullanabilirsiniz siteyi.

Valla ben o fiyatlara bile razıyım :)

skyeye' Alıntı:
Hehe orayı da aradım, Müşteri Hizmetleri'ndeymiş Muhsin Bey.Ona da anlattım derdimi, bakalım hafta sonu beraberce inecez yedek parça bölümüne.Çok kasarsam hediye ederler mi bi tane acaba :)

C.tesi Gedizler'e gidip Yedek Parça Müdürü ile görüştüm, derdimizi bildirdim.Hafta sonu fiyat veremediler, bugün cepten arayıp fiyat bildirdiler.. 800 YTL

almayı düşünmüyorsun dimi abi ona 50 tane ızgara yaptırırsın sanayide :confused:

VecTraTöR' Alıntı:
almayı düşünmüyorsun dimi abi ona 50 tane ızgara yaptırırsın sanayide :confused:

Yoo bence fiyat çok iyi, arabayı satıp 25 tane falan bundan aliim diyorum :)

Ne alacam Emre... adamlara zaten bi ton laf ettim, bundan sonra istesem de vermezler heralde:D

Geri