senin ki gibi süper olur emre transitten çıkma 800 ytl çok para bi panjura benceVecTraTöR' Alıntı:almayı düşünmüyorsun dimi abi ona 50 tane ızgara yaptırırsın sanayide![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin ki gibi süper olur emre transitten çıkma 800 ytl çok para bi panjura benceVecTraTöR' Alıntı:almayı düşünmüyorsun dimi abi ona 50 tane ızgara yaptırırsın sanayide![]()
skyeye' Alıntı:Yoo bence fiyat çok iyi, arabayı satıp 25 tane falan bundan aliim diyorum
Ne alacam Emre... adamlara zaten bi ton laf ettim, bundan sonra istesem de vermezler heralde![]()
aslında mantıklı bizim arabayıda satalım abi belki toptan alırsak birazda indirim yaparlarskyeye' Alıntı:Yoo bence fiyat çok iyi, arabayı satıp 25 tane falan bundan aliim diyorum
Ne alacam Emre... adamlara zaten bi ton laf ettim, bundan sonra istesem de vermezler heralde![]()
VecTraTöR el yapımı tuning :cool:[/quote' Alıntı:Bakalım bi haber bekliyorum biyerden, uygun bişey çıkarsa tüm Corsa C'cilere süpriz olur.Olmazsa yıldız tuning el yapımı için 200 kaat istiyo![]()
IRMSCHER ızgaralar ebayda gayet fazla miktarda ve uygun fiyata var. Çoğunun TR gönderimi de mevcut. Orjinalliği konusunda garanti veremem yalnız. Bayram öncesi yurtdışından kişiden kişiye gönderilerde gümrük limiti 300 euroya çıktığı için sorunsuz alırsınız durun size ebay ingiltere ve almanyadan linkler vereyim.
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38.l1313&_nkw=irmscher+grill
almanyada bulamadım detaylı inceleme gerekiyor. umarım faydalı olur arkadaşlar.