Ipod - USB sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihan3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cihan3

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bende ipod shuffle var ama usb ye takıyorum desteklenmiyor diyor.Az önce servisteydim 2 saat uğraştılar ama olmadı gene.
İnsignia ya taktılar denemek için çalıştı.Astralardaki sistemmi farklı anlayamadım.Benim araca normal usb taktılar oda çalıştı.
Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim yada önerebileceğiniz bir ürün varmıdır?Aracımda cd500 mevcut

Ynt: Ipod - USB sorunu

cihan link' Alıntı:
Arkadaşlar bende ipod shuffle var ama usb ye takıyorum desteklenmiyor diyor.Az önce servisteydim 2 saat uğraştılar ama olmadı gene.
İnsignia ya taktılar denemek için çalıştı.Astralardaki sistemmi farklı anlayamadım.Benim araca normal usb taktılar oda çalıştı.
Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim yada önerebileceğiniz bir ürün varmıdır?

Bende iphone var takinca ipoddaki sarkilari caliyor. İpod u aux kablosu ile kullanabileceginizi dusunuyorum. Ayrica baska bir astrada deneseydiniz keske insignia yerine.

deneyebileceğimiz başka astra yoktu malesef

Ben denemek için Ipod Touch bağladım, sorun çıkmadı.

astra nın usb girişi destekliyor diye biliyorum iphone u ama c180 vs gibi diğer araçlar usb den iphone u görmüyor

Bende iphone var ve bağladığımda çalıştı.  Hangi servise götürdünüz acaba?

Yani emin olmamakla birlikte 2 aractaki sistemin ayni olmasi lazim en azindan usb girisleri.

cihan link' Alıntı:
Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim yada önerebileceğiniz bir ürün varmıdır?Aracımda cd500 mevcut

valla bende ipod iphone hepsnden muzik dinliyebilyrm sorun vardır buyuk bi ihtimal

benim araç usb'den ipod çalıyor ve tüm kontrolleri araç üzerinden yapabiliyorum.

Bendede cd400 var
İphone ile usb+aux nereye takarsam caliyor
Hatta usb takarsam sarj da ediyor.

Geri