İnternetten reklam görüntüle, para kazan!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _volkan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_volkan_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
internetten günde birkaç dakikanızı ayırarak birkaç reklam sitesi görüntüleyerek para kazanabilirsiniz. her reklam sayfası görüntülediğinizde $0.01 (1 sent) biriktiriyorsunuz. ve 10 dolara ulaştığınızda hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Ayrıca yaptığınız her üye nekadar kazanırsa sizde okadar kazanıyorsunuz. üyelik için aşağıdaki linkten siteye girip login e tıklamak ve free register dan üye olmazın yeterli sufs ads den reklam sayfalarını açmaya başlayarak para biriktirmeye başlamanız.
Not: Biriktirdiğiniz parayı (en az 10$) paypal gibi bi para aktarım sitesi olan alertpay üzerinden yapıyorsunuz. bence alertpay üyeliğinizi para aktarma aşamasına gelince yapmanız.
Üyelik için: http://bux.to/?r=vgulec
ÖNEMLİ HATIRLATMA: Bende bu siteyi bir arkadaşımdan duydum ve kullanıcısıyım. bu siteyle ilgili kullanıcısı olmaktan öteye giden yasal ve hukuki hiç bir ilişkim yoktur. edindiğim bilgi kadarıyla ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim. Teşekkürler

peki sen kazandın mı para?? ve miktarı nekdr?

7 dolar biriktirdim henüz. yabancı forumlarda parayı 15 gün ile 2 ay arasında değişen sürelerde geldiği yazılı yazılar okumuştum.

Son düzenleme:
genelde böle şeyler kandırmaca olur ama.. siz kazandınız mı gerçekten?

nekdr uraşıp 7 dolar biriktirdiniz pki?

volkan yine aktifsin hayırlı kazançlar kardeşim :)

vay abuş saol maksat muhabbet 7 doları 6 üye ile 2 haftata biriktirdim. ama dediğim gibi üyen nekadar olursa o kadar çabuk birikir. yalan bişi olduğunu anlasak bile kaybedeceğimiz bişi yok sadece günde 3-4 dakikadan olmuş oluruz

Son düzenleme:
vay abuş saol maksat muhabbet 7 doları 6 üye ile 2 haftata biriktirdim. ama dediğim gibi üyen nekadar olursa o kadar çabuk birikir. yalan bişi olduğunu anlasak bile kaybedeceğimiz bişi yok sadece günde 3-4 dakikadan olmuş oluruz

ewt haklısın sadece 3 4 dakka.. bi kere bi arkadaş bahsetmişti başka bi siteden.. ona üye olmak için bide 10 dolar yatırıomuşsun başta.. yani onda kayıp daha çok.. işin sahibinin altında ferrari varmış , bizim arkadaşta onlara aldanıp bu işte hakkaten para var falan deip beni üye yapmak için ısrar etmişti, kıramadığım için ok demiştim ama sonra olmadım üye:)
yani 3 4 olduktan sonra sorun yok.. eğer gerçekten para kazanırsan söle usta merak ediorum gerçek olabilir mi.. yani eline parayı alırsan

zetan para alırsam kesin söylicem herkeze şu an 8 doların üstünde bakalım dediğim gibi cepten çıkan bişi yok günde 3 - 4 dakka dan başka.

benim arkadaş aldı 10 dolar onlada rapid premium aldı :) ama 2 ayda 10 dolar ve bir program var açık bırakıyor program tıklıyor gibi gösteriyor..karışık olaylar yani :)

Geri