SÜPER TEKLİF (Mail okuyarak para kazanın arkadaşlar/GARANTİ)

korayhayirli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyim, buradan kesin olarak paza kazanan arkadaşım var. yani garanti iş ;) Ama biraz sabır istiyor. Ayrıca zamanınızı falan da almıyor. Sitenin güvenilirliği de, Türkiye'de ilk defa izinli olarak internetten para kazandırma olayına girmiş olmasından belli ;) Basında falan da haberleri.

Nasıl olduğunu anlatayım.

İlk olarak aşağıda verdiğim linkten girerek siteye üye oluyorsunuz. Tüm bilgileri eksiksiz olarak giriyorsunuz. İlk olarak tercih bilgilerinizi dolduruyorsunuz ve tam doldurunca 5000 puan ile başlıyorsunuz.

Site şöyle işliyor. Oraya verdiğiniz e-mail adresinize reklam mailleri gönderiliyor. Ve tabiki cep telefonunuza da (ücretsiz). onları okudukça (yani mailin açılıp tüm resimlerin görünmesi yeterli) puan kazanıyorsunuz(3 puan, 2 puan, 50 puan vb..) 1000 puan = 1 ytl yapıyor. En az 100 ytl'ye ulaştığınızda dilerseniz paranızı isteyebiliyorsunuz.

Aynı zamanda, yeni üye kazandırdıkça da (50) puan kazanıyorsunuz. Ayrıca, o üyelerinizin açıp okuduğu maillerden de siz yine puan kazanıyorsunuz. Sizin kazandırdığınız üyelerin okuduğu maillerden, kazandırdıklarınızın kazandırdıkları üyelerin okudukları maillerden falan da puan kazanıyorsunuz (sanırım 6 kat ilerliyor böyle). Yani ne kadar üye kazandırırsanız o kadar çabuk birikir paranız.

Aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz.

http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=a9843bdc-dd8d-4a01-aa46-358f079e3e53

Tekrar söylüyorum, buradan para kazanan arkadaşlarım var ve biraz sabır isteyen iş ;) Ayrıca, bazen yaptıkları kampanyalara katılarak da puan kazanmanızı hızlandırabiliyorsunuz.

Not: Bu siteyle hiçbir ilişkim bulunmamaktadır. Ben de sadece bir üyesiyim. Sizlere de faydası olsun istedim.

Kolay gelsin ;)

avon
anway
tıtan gıbı bır sey sanırım

Koray ne adamsın :D yaws bununla uğraşılmaz bunu gibi birçok site var yerli yabancı ...çoğunu biliyorum ...yaws siteye girerek zaten nete para veriyoruz:D yani pek birşey farketmiyor .yani kahrı çekilmez ama paylaşmışsın saol ...valla ben bi zamanlar yapmaya çalıştım ama sabredemedim... daha doğrusu uğraşmadım:S ...paylaşımın için saol...

Koray ne adamsın :D yaws bununla uğraşılmaz bunu gibi birçok site var yerli yabancı ...çoğunu biliyorum ...yaws siteye girerek zaten nete para veriyoruz:D yani pek birşey farketmiyor .yani kahrı çekilmez ama paylaşmışsın saol ...valla ben bi zamanlar yapmaya çalıştım ama sabredemedim... daha doğrusu uğraşmadım:S ...paylaşımın için saol...
Kardeş dediğim gibi, sabır istiyor ama sonunda para garanti. neden uğraşılmasın ki ;) hem uğraşılıcak pek birşey yok günde bir kere mail boxına bak mail varsa aç kapat bitti :)

abi süperteklif nette gördüğüm en çakma para kazandırma sitesi. bi kişinin yüzlerce üyesi olmazsa tam bir kepazelik. adamlar 100.000 puana 100 lira verdiklerini idda ediyorlar haftade günde 10 mail bile gelmiyor ve gelen mailler 1 puan ile 10 puan arasında değişiyor. ben hesaplamıştım kendiminkini herlde torunlarım olunca 100000 puanı biriktiririm diye. Birde silme bilgi istiyolar senden istedikleri bilgileri senden alabilmek için yüksek ödül puan ları ile seni baştan çıkartıp istedikleri bilgileri almaya çalışıyolar. ve dahası account unu silmek istersen adamlara gerekçesi olan bi mail atman gerekiyo. gerekçeni kabul ederlerse siliyolar. Tipik bir ölücü Türk ticareti mantığı.

en temizi hiç bulaşmamak ve itibar göstermemek hiç kimse boşuna para dağıtmaz bunlar emailleri bile parayla satarlar adresin spamlarla dolar...

en temizi hiç bulaşmamak ve itibar göstermemek hiç kimse boşuna para dağıtmaz bunlar emailleri bile parayla satarlar adresin spamlarla dolar...
Arkadaşım zaten boşuna para dağıtmıyorlar. Okunan maillerle o şirket de para kazanıyor ve bir kısmını dağıtıyor.

Sabır isteyen bir iş. ve kazanan çok fazla kişi var. Üye kazandırırsanız gerisi kendi kendine geliyor. Siz bir şey yapmasanız bile üyeleriniz okudukça puan kazanırsınız. Alt yapı oluşturduktan sonra gerisi kolay iş.

SORUSU OLANLAR PM ATABİLİR ARKADAŞLAR ;)

yok mu arkadaşlar para kazanmak isteyen. aaa :)

yok ben almayım

Böyle şeyler beni aşar. :)

Geri