internetten alışveriş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan otto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

otto

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hepsiburada ya sakın bulaşayım demeyin ismine aldanıp arkasındakilere aldanıp:mad:
firmadan bilgisayayar parçaları sipariş ettim tam 18 gün sürdü parçaların tamamını bana ulaştırmaları. neyse ulaştı diye şükür ederken ana kart bozuk çıktı çalışmadı geri gönderdim 10 gün oldu hala haber yok müşteri hizmetlerine mesaj yazıyorum cevap yok cevap gelsede "sorunuz hallediliyo bakılıyo yapılıyo en kısa zamanda gönderilecek" gibi atlatma taktikleri illallah ettim
üstelik sitede bir tane bile telefon numarası yok müşteri hizmetlerinin telefonu nu yazmıyo gönderdikleri faturada bile telefon fax numaraları yok. zor bela bi yetkili servisten tedarikçisine ulaşarak onlardan aldım telefonunu ( buradada vereyim belki ihtiyacı olan olur hepsiburada müşteri hizmetleri telefonu: 216 633 10 00 ) telefonlada ulaşmak ne mümkün.
hesaplı geldi diye sevinirken müşteri hizmetlerine ulaşmak için okadar çok telefon görüşmesi yapmışım ki bu ayki telefon faturamı görünce karıda gördüm :mad:
kusura bakmayın arkadaşlar bu şikayetimin yeri burası değil ama
kimsenin böyle bir duruma düşmesini istemediğim için uyarı anlamında yazdım

internetten alışveriş yapacağınız sitenin önce şu özellikleri varmı bakın:
1- müşteri hizmetlerine telefonla ulaşabiliyomusunuz(ürünü almadan önce arayın hatta)
2- urün stoklarında değilse fiyatına aldanıp almayın( haftalarca sürüyo gelmesi)
3- alışveriş yapacağınız kuruluşun mağazası gerçektede varmı (mümkünse kendi mağazası olan yerlerden alışveriş yapın çünkü çoğu alışveriş sitesi aracılık yapıyo sizden önce parasını alıyo gidiyo anlaşmalı olduğu firmdan ürünü alıyo size gönderiyo. hele hele arıza durumunda işkenceden beter oluyo ürünü siz siteye gönderiyosunuz onlar tedarikçisine gönderiyo tedarikçi servise gönderiyo daha bunun birde geri dönüşü var ölme eşşeğim ölmee:mad:
4- internette araştırın firma hakkında şikayetler ne yönde, çözüm bulabiliyorlarmı müşteriyi mennun edebiliyolarmı

bilgilendirdiğin için teşekkürler ama ben ve tanıdığım 5-6 arkadaşım bu siteden telefon aldılar 1-2 gün gibi kısa sürede cihazlar elimize geçti şu ana kadar da sorun yaşamadık ama tavsiyelerini dikkate almak lazım

Sizin şansınıza bu durum olmuş olabilir..biz yaklaşık 2 sendir sürekli alışveriş yapıyoruz siteden bi sorunla karşılaşmadık..hatta verdiğimiz sipariş en geç 2 gün sonra elimizde oldu..temmuz ayında mp3 çalar almıştım gecen hafta usb girişi arızalandı site ile irtibat kurduk ve kargoyla gönderdik ist. 3 gün sonra ürün elimize sorun giderilmiş olarak ulaştı sadece gönderirken kargo masrafı verdlk o kadar..açıkcası bu işlerde güven ve biraz da şans önemli diye düşünüyorum.

bende bu siteden 4-5 kez alışveriş yaptım, herhalde sanslıydım sorun çıkmadı.

arkadaşlar okadar cansıkıcı bi alışveriş olduki birdaha hepsiburadanın sayfasını açmayı düşünmüyorum

her türlü alışverişlerim için gold. bilgisayarın internet magzaları war onları tercih ediyorum fiyatlar gayet uygun sizede tavsiye ederim www.gold.com.tr
ürünü hem görerek alıyorsunuz hemde ucuza.

bende sürekli bu siteden alışveriş yapıyorum herhangibir sorunla karşılaşmadım bence bu senin başına gelmiş talihsiz bir olay

Ben ve tanıdığım bir çok kişi bir çok ürün aldık bu siteden..Hiçbir sorun yaşamadık..Milyonlarca ürün satışı yapılıyor arada aksaklıklar olabilir oda sana denk gelmiş..Üzücü bir durum

Aliş-veriş yaptığım bir kaç siteden biride bu. Şimdiye kadar hiçbi problem yaşamadım. Sendeki şansızlık.

bende lcd monitör cep telefonu cd rom bi kaç bişey daha aldım hiç bir sorun yaşamadım hatta lcd monitörün paketini dıştan sağlam bir şekilde paketleyip göndermişlerdi bence sendede biraz kabahat var stokta olmayan ürünü neden sipariş ediyosun adamlar yazıyo ürün stoklarımızda değil diye tabiki ürünün sana gelmesi zaman alır ben şimdiye kadarki siparişlerimde 2 günü geçen olmadı ayrıca bu tarz hassas ürünlerde böyle olaylarla karşıaşma ihtimali bütün alışveriş sitelerinde var bunu göze almıyorsanız bu parçaları mağazadan almalısınız

Geri