- Konuyu Başlatan
04.03.2011 de msj attım 10.03.2011 oldu hala cevap yok..
Neyse 65 tl verdik 125tl ürün aldık bunada şükür
Neyse 65 tl verdik 125tl ürün aldık bunada şükür

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nezaman biri niye millet memnun olmadığı halde bu parti iktidar oluyor diye sorduğunda aklıma Kılıçdaroğlu ile Melih gökcek'in star tv deki tartışması hakkında yoldan geçen vatandaşla yaptıklara roportajdaki cümleler geliyor. "Melih gökcek kılıcdaroğlu nu rezil etti hep bağırarak konuştu kendine güveniyordu"Şiimmmdii o tartışmadan böyle bir sonuç çıkaran adama benzin 10 tl olucak çünkü libyada hükümet düştü dersen hee normal ozaman ya der .veyahut kriz teğet geçti dersen inanır tabiki![]()
Bu mesajdaki cümlelerin hangisi konu ile bağlantılı ben çözemedim.Yardımcı olabilir misin?
interneti ve internet bankacılığını kullanarak son 5 yılda yaklaşık 15.000 tl lik alışveriş yaptım ...
(beyaz eşya ,elektronik alet ,tekstil , yedek parça vs gibi)
şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım...:yahoo:
İnş. bu şekilde şansın devam eder![]()
şansla alkası yok aslında ...
yani nebilim her siteden alışveriş yapılmaz mesela onları iyi bilecen..piyasa araştırmasını iyi yapacaksın..
onun dışında kredi kart bilgilerini mümkün mertebe vermiyecen ....
bir seferinde endişelenmiştim... o da 2008 de altivi shop diye bi site açılmıştı sonra yolsuzluktan kapandı o zaman asus p535 pda sipariş etmiş idim fiyatına aldanarak zira piyasada 1200 tl iken orda 600 lira idi elime ulaşması bir ay sürdü( ki hala kullanıyorum bi kere anakartı yandı garantiden değiştiler ,tek kuruş vermedim) bi o zaman dolandırıldık herhalde diye baya tırsmıştım ondan sonra da bi daha bu şekilde riske girmedim...
onun dışında hiç bir sıkıntım olmadı ne bilim şans mı demek lazım
ayrıca internetten alışveriş daha uygun zira benim aldığım bu 15.000 tl lik malzemeyi piyasadan almaya kalksaydım herhalde bi 20,000 tl tutardı.
fiyat avantajı da var yani...
..
Hizlıal.com gold kuruluşu ordan güveniyorsun.. Hepsiburada.com doğan holdingin ordan güveniyorsun..
hepsiburadadan 5-6bin tl lik alışverişim var bir gün bir aksilik olmadı hızlı aldan 5. alışverişimdi ve böyle bir sorun yaşadım..
birçok site var seveni var sorunsuz alışveriş yapanı var ama arada sorun olmuyor değil..bahsettiğim sitelerin şikayet sitelerinde binlerce şikayeti var..
İşin içinde şans olduguna inanıyorum.. yurtdışından ayakkabı getiriyordum bir site üzerinden adamlar engiltereden aynı gün kargo yapio ups ile ertesi gün kapına geliyor kargo takipli...ama biz burda aynı gün kargo yaptırmak için takla atıyoruz..Adamlar otomasyon sistemiyle çalışır bizimkiler kara düzen...
birebir iş yapcan yoksa öbür türlüsü can sıkar...