internette yedek parça siparişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuartim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kuartim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhanaba ben ayvalıkta yasıyorum opel 1,4 astra aracımın bazı parcalara ıhtıyacım var bunları ınternetten getırmek ıstıyorum , fakat guvendığım tanıdığım bır parcacı yok sızın tecrubenız vardır guvenebıleceğim bır sıte adresı varmı ıyı gunler...

Üstadım parça bir şekilde gelmesine gelirde bu kodlar filan var işte motor numarası filan gibi işte o kısım biraz sıkıntılı bana göre.

Onlineyedekparca.com var bi kaç alışverişim oldu sıkıntı cıkmadı whatsapptan parca resmini falanda gönderiyosun sorun cıkmamıştı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben görmeden, ustanın onayını almadan ezbere yedek parça almam, alınmasına da karşıyım. Alınan malzeme yağ, antifriz veya ampul gibi şeyler değil ki :(

Ben genelikle internetten alışveriş yaparım. Alacağım parçanın orjinali yan sanayisi fiyat karşılaştırmasını, hatta yurt dışı fiyatını araştırır cebime hangisi uygunsa onu alırım. Elimden geldiğince kendim takar kendim yaparım. küçük yerde yaşıyorsan bir iki parçacının eline düştümü öpüyorlar valla. Mesela 2 gün önce internette LPG enjektörü ve Regülatör-filtreyi 165 aldım. Burdaki parçacıda bir enjektöre 200 çekti. Gerisini siz düşünün. Birde orjinal parça isteyince bunun orjinali üretilmiyor deyip elindeki malı satmaya çalışıyorlar.
Motor kodunu biliyorsan (örn:z16xe z14xe gibi) tüm parçalarını internetten rahatlıkla hemde daha ucuza alabilirsin. orjinal-yan sanayiye dikkat ederek.

Geri