INSP yazıyor araba ilk çalıştığında ne demek bu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan namesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

namesut

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabamda bir haftadır km sayacında INSP yazıyor motor calıştıgında gidiyor biri servis zamanı geldi dedi ama yağını yağ filtresini felan 1 ay önce değiştim..

yağı ve filtreyi değiştirmeniz önemli değilki...eğer servis elemanı servis sayacını sıfırlamamışsa yanar...

kardeş bakım zamanı gelmiş demek bu ama bakıma girdiysen mühim deyil sadece kontagı aç km sıfırlama dügmesi var bildigin km üstünde ince ve uzun ona sadece bi kaç saniye basılı tut o silinir kafana takma bendede aynısı olmuştu

benim 1nSP 120000 kaskodan boya yapıldıktan sonra 8000 oldu 80.000 km de şuan araç kafalarına göre ayar çekmişler demekki :s

kardeş bakım zamanı gelmiş demek bu ama bakıma girdiysen mühim deyil sadece kontagı aç km sıfırlama dügmesi var bildigin km üstünde ince ve uzun ona sadece bi kaç saniye basılı tut o silinir kafana takma bendede aynısı olmuştu
arkadaşa katılıyorum benımde aynısı oldu

kontagı açmadan önce km dügmesine bas ve kontagı aç (gösterge ışıklarının yandığı konuma) INSP yazısı gidinceye kadar bekle.

kontagı açmadan önce km dügmesine bas ve kontagı aç (gösterge ışıklarının yandığı konuma) INSP yazısı gidinceye kadar bekle.

aynı yolla çözmüştüm...

(IN) (S)ervice (P)eriod

en son servis araligi sifirlandigindan beri yaklasik 11 ay olmus demek. akunun sokuldugu zamanlarda servis aralik zaman sayicisi calismaz.

aracın bakım zamanı gelmiş

bakım zamanı++++

Geri