İnsignia yı Test e gidiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Saat 15.00 randevu aldım.Hem test hem kafamdaki birkaç soru için servise uğrayacağım.İnsignia yı fuarda görmüştüm.Zaten fotolarından da aşina aldunuz.Ama bu sefer detayları güzelce fotoğraflayıp,anlatım yapıcam.Bir isteği olan var mı?

esnekliğine bakabilir misiniz? 4. vites 80-120 ya da 5. vites 100-140 gibi? sn olarak ölçmek test srüşünde komik durabilir ama Astra'ya göre karşılaşırabilirsiniz :)

Yalitim ve süspansiyon'lar ne durumda onada bakarmisin.

içini çok merak ediyorum bol foto eklersen memnun olurum

Son düzenleme:
hadi bakalım görüşlerini bildir foto bekliyoruzzz

Çok iyi valla bol ca foto olur umarım Ezgene :)

Dun opel odak ta cdti inceleme firsatim oldu....ic dizayn cok hosuma gitti...on izgara ise harika...jantlar a soleyecek kelime bulamiyorum...tam bir makam arabasi olmus...arac 10 numara ;)

virajlarda biraz zorlarsan sevinirim konformu yol tutuşamı öncelik verilmiş en azından bizim araçlarla kıyaslamış olursun.. sonuçta 4 kişilik aile arabası....ön panel (dashboard) malzeme kalitesi çok önemli..yol sesi motor sesi izolasyonu ivmelenme falan bunları yazarsın zaten..sana 1.6 115 hp ile test yaptıracaklardır zannediyorum vitesleri maksimum torkunda değiştirirsen (4000 devir) daha mantıklı bir sonuç çıkacaktır sanıyorum işine karışmak gibi olmasın ama

kardeş kazasız belasız git gel inşallah

Geri