Insignia üretiminde rezillik!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teori değil gerçek. işçi karısıyla kavga ediyor, kafa bir milyon geçiyor üretim bandına, başlıyor eksik takmaya. akşam olunca sepetden kalan parçaları görüyor. korkudan sesini çıkaramıyor. olay aylar sonra ortaya çıkıyor.
yada en azından biz stress yaşadığımız gün ne hatalar yapıyoruz. neyin nelere malolduğunu hesap etmemiz çok zor.

dün bay j bir espri yaptı, biri trafikde sıkıştırmış bu kaçarken başka bir arabanın üstüne yatmış, bir sürü küfür yemiş, o stresle karısıyla kavga etmiş, karısı bu sefer dönmüş çocuğuna bağırıp çağırmış, çocuğu büyüyünce psikopat bir katil olacakmış.

Çok büyük ve doğru hatta size şu kadarını söyliyim. FORD OTOSAN'da çalışan bir sürü arkadaşım var hangisine sorsam GECE MESAİSİNDE yapılan hiçbir arabayı alma diyorlar. Çünkü işçilerin geceleri başlarında hiçbir mühendis yada kontrolcü olmadığından çok baştan savma yapıyorlarmış. Kendi dayısına bile FORD alırken hangi mesaide hangi saatte yapıldıgına baktırmıştı.

ben Gm el degıstırdı dıye bılıyorum ayrıca İstanbul yolunda OPİS var orası bu tarz bı sorun cıkarmadı hatta gayet ıyı sattılar.en fullunu aldık gecen bır tanıdıga 2.2 dızelı hemde gayette sorunsdu acaba senın aldıgın yerdenmı bı sorun oldu

valla opel için normal bir durum. ilk çıkarırken harika . her şey fulll. kalite desen en üst seviyede. sonra onu çıkar. bunu çıkar. malzeme kalitesini düşür.. belki kaç kere yazdım ama 2005 astra h ımı mumla arıyorum. 2008 astra h sedan a bakıyorum. çogu plastikler sert. cogu yerın ışıkları yok. ilk başlarda pek yoktu ama şimdileri gelemye başladı sağdan soldan gıcırtı sesleri. özellikle cukurlardan geçerken kapılardan gelen gıcırtılar. valla gözümde opel buraya kadar. sizede geçmiş olsun

hocam tüketici hakem heyetine şikayet etseydim muhakkak sonus alırsın eger iptal ettirmediysen şikayetini yap derim.

buğra yanlış anlamazsan skoda superB bakın derim..

:) ya bende insignia yı çok beğenen biri olarak , insignia alacak olsam şu konuyu okudukdan sora vw gruba yönelirim ve passat alın derim. herşeyin hayırlısı tabiki . . .

Son düzenleme:

neden yanlış anlayım çok güzel bi tavsiyede bulundunuz sonucta insigniadan bir üst segmente bir arac

superb gercekten süperbi araç her konuda araca aşık oldum eeeeen fulu artı tüm opsiyonlar dahil 54 e geliyodu

babam 1.4 125hp tsi motoru düşük buldu ayrıca skoda ya karsı ısınamadı.

yoksa superb deki arka koltuk diz mesafesi bmw 7 serisinde bile yok.

moca kahverengisi içi bej deri döseme hala aklımdan çıkmıyor.

çift kademeli bagajı ,park asistanı :))

forever insignia :D

Geri