Insignia üretiminde rezillik!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saçmalık yalnız,insignianın en büyük özelliği Flexride şasi olması...Sen reklamlarda vs. övdüğün ve ortaya attığın teknolojiyi uygulamaktan bile aciz isen batmaya zaten mahkumsun GM...

Opc isteyip 1.4 araç verilmesi gibi birşey :)

bu msjı aynen opel türkiye ve çevirisini yaparsam almanyaya atmak istiyorum sendende patenti aldımmı tamamıdr;)

heves kırmaca can sıkmaca :( geçmiş olsun ne diyelim..

almadığınız iyi olmuş boşşwer

nerde kadettler nerde omegalar...

Aradaki zaman farkı bayiden fabrikaya kadar olan iletişimdedir muhtemelen.Mercedes bile her opsiyonu her an üretmez.Bu kadar esnek bir üretim beklemek çok ciddi bir maliyet.Muhtemelen flexride stokları erimiş durumda ve en yakın parti bikaç hafta sonra başlayacak.Bayinin verdiği bilgiler doğru ise tabi. Belkide size önerdiği donanımlı bir aracı daha kolayda temin edebilecek durumda ve o yüzden söylüyor.
Yani sonuçta üretimler parti halinde değişim gösterse de bence bayinin yanlışı şu: Elde mevcut yoksa istek için mümkün olan en kısa zaman öğrenilir ve müşteriye o tarih izah edilir.

ah böyle satıcılar ve bayiler yüzünden mesleğimden soğuyorum.

yerli araçlarda üretim planı en geç 3 ay önceden verilirki bundan önce 1 yıllık ve 6 şar aylık planlarda vardır. son revizeler genelde 3 ay öncesine kadar yapılır ve bir daha revize edilemez. yani bant olayı yalan bence.

ithal araçlarda bu süreyi daha uzun tutuyorlar yaklaşık 6 ay kadar.

ırak'a 1200 tane inşaat kamyonu satacaktım mercedesde iken, fabrika ilk arabayı 6 ay sonraya attı. sonrada müşteriyi başkası kaptı. ve bunun olduğu zamanlarda axor yeni çıkmıştı, satacaz diye göbeğimiz çatlıyordu. koca mercedes için bile adetler inanılmazdı. şimdi %50 pazar payı ile oynuyo adamlar.

satışlar türkiyede güzel, başka ülkelerde tık yok bildiğim kadarı ile.

istediğiniz arabayı bulamadılar şimdi böyle yalanlarla geçiştirmeye çalışıyorlar. başka bayileride araştırın derim ben. satılan arabaları bayiler bazen birbirlerine vermez.

ben de aracı alırken böle bişi olmuştu 2 hafta içinde gelicek fln dediler bizde aynı şekilde kapora fln werdik bekliyoruz bi telefon 2000 tl fark çıkarttılar bide onu ödedik =))

vardır bir hikmet sıkmayın hayırlı değilmiş.

vardır bir hikmet sıkmayın hayırlı değilmiş.

katılıyorum volkan ilk seri insignia ve opelin ekonomik krizle boğuşurken çıkardığı bir model..bir sürde arızası var daha şimdiden..bundada bir hayır var bence demek lazım..veridğim linke bakın 200 sayfa yazı yazılmış insignia hakkında ve ciddi şikayetler var araçta

http://forum.donanimhaber.com/m_30313975/mpage_204/key_/tm.htm

Bence ilk bir sene ınsıgnıa alınmaz bir kere piyasaya bir otursun sonra eksikleri giderilsin ondan sonra alım yapılsın yani bu olay sırf ınsıgnıa için değil piyasaya yeni sürülmüş her araç için geçerli

Geri