huzur vw'de 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verdiğin linkteki forumu bende yakından takip ediyorum insigniaya duyduğum ilgiden dolayı, ama her geçen gün insigniadan soğuyup vectramı daha bir sevmeye başlıyorum.'Vites topuzu elimde kaldı,ayna camdan düştü,kapıdaki krom kaplama çıktı, camdan içeri su almış,aracın altından hidrolik damlamış,konsoldan ses geliyor,park sensörü bozuldu'...... vs.Bu ne yahu?.Sen yılların vectrasını bu araç için tarih ettin, elin mahkum bu araçları sorunsuz ve övdüğün kadar kaliteli üretmeye.Talebi karşılamak için 3 vardiya yapacağına bir vardiya yap ama araçlarda montaj,üretim hatası olmasın.Şu ana kadar üretilmiş olan insigniaların bir çoğundan, alan arkadaşlar memnun değiller.Az buzda paralar verilmiyor bu araçlara.katılıyorum volkan ilk seri insignia ve opelin ekonomik krizle boğuşurken çıkardığı bir model..bir sürde arızası var daha şimdiden..bundada bir hayır var bence demek lazım..veridğim linke bakın 200 sayfa yazı yazılmış insignia hakkında ve ciddi şikayetler var araçta
http://forum.donanimhaber.com/m_30313975/mpage_204/key_/tm.htm
aracın gelmesine yaklaşık 2 hafta kala bir telefon geldi.
opelin fabrikasında sorun çıktı flexiride saşiyi üretim bandına çıkaramıyoruz ,onun yerine size dvd800 navigasyon ekleyelim.
bizmi gidip çıkarıcaz üretim bandına bu ne dmektir ya???
Ben bir teori daha ekliyeceğim bakalım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
Malum Satılma ve Almanya da fabrika kapanma mevzuları aylardır var..
Bence bu işten çıkarılma korkusu işçilerin psikolojisini olumsuz etkilemiş durumda kim olsa etkilenir..
Bu moralsizlik bence üretim kalitesinede yansımış durumda...
Son zamanlarda yeni satın alınmış Astra ve Insignia ile ilgili çok şikayet var bu kadar fazla olması bence normal değil..Bilmem sizler ne düşünüyorsunuz...