Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar insignia beni hayal kırıkığına uğrattı. tmm motor seçenekleri filan güzel ama tipi filan vectra nın yerini alamaz bence. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Opel'in yeni tasarım anlayışını yansıtan ilk model ve gerçekten başarılı, Opel imajı çizgilerine hakim ve yeni tasarım yapısında bulunan kırık bel ve yüksek cam çizgisi ile ızgara yapısı harika. segmentini çok zorlayacak. hatta bir üst segmentteki bazı rakiplerini bile..
sport tourer modelinde bagaj tasarımı ilk bakışta biraz Q7 yi andırsada kendine has ve gayet güzel...
bende çok beğendim. Şimdi o araca oto showda bakmak kötü oldu ferrariler mercedesler evo bmw sonrada git insigniayı incele. olmadı ama aslında hoş bence tutacaktır. en azından ben bu arabayı alırım dedim
Bence çok güzel bir araç olmuş gördüğüm kadarı ile yani yakınen incelemedim fakat resimlerde bile bukadar güzel ise gerçeği Bakalım bayilere gelmeye başlamış bir inceleyelim ne olur sonra bilemem
fuarda gördüğüm kadarıyla pek beğenmedim ama bunun sebebi fazla beklentimiz olması da olabilir.10 üzerinden kaç verirsin derseniz 6.5 hadi 7 veririm derim.
Ben Astranın 2000li yılların başında yakaladığı başarıyı tutturacağını hatta geçeceğini sanıyorum. Biliyorsunuz ki o yıllarda ülkemizde satılan her yedi araçtan biri Astraydı. Malum bu yıl özellikle CUVIC oldukça iyi bir satış başarısı yakaladı. Ama bu tasarımla INSIGNIA ortalığı silip süpürecektir.
benim için arka koltuk mesafesinin iyi olması ayıptır söylemesi yatar gibi kullanmam arka koltuğu iptal etmekte. bir sürü araca bindim fakat hiç bir şekilde fayda alamadım bütün araçlarda arka koltuk iptal olmakta yani huzur yok fakat insignia bunu yapmış ne kadarda yatar pozisyonu alsam arka koltuk idare eder onun için benim için iyi