inşaat kalası ve arka cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan X18XE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok çok geçmiş olsun kardeş işte olay giderkende bu tip olaylar olabiliyo malesef işin iyi yanı kimsenin canına bişiy olmamış ama senin bu sinirin geçene kadar karşına çıkmasın derim o terbiyesiz

aga78' Alıntı:
çok çok geçmiş olsun kardeş işte olay giderkende bu tip olaylar olabiliyo malesef işin iyi yanı kimsenin canına bişiy olmamış ama senin bu sinirin geçene kadar karşına çıkmasın derim o terbiyesiz

valla abi inşallah bu gece 12den sonra bulurum nasılsa asker sayılıyorum askeri mahkemelerde beraber sürünürüz, ahh ahh bi ağzını yüzünü bi kavuştursam rahatlıcam :mad::mad::mad::mad: hepiniz sağolun arkadaşlar

geçmiş olsun kardeş...acını paylaşıyorum ben benim arabayı sıfır km almıştım aldığımın ikinci ayında komple her tarafı çizik ve hidrolik yağı ile resmen sıvanmıştı...düşün olayı...kaskodan yapıldı...komple boyalı...

gecmıs olsun kardes
tanıdık felan yoksa getır yardımcı olalım

geçmiş olsun arkadaşım hala yurdumuzda böyle hayvanlar barınmakta...

yapma yaw gecmiş olsun

X18XE' Alıntı:
valla abi inşallah bu gece 12den sonra bulurum nasılsa asker sayılıyorum askeri mahkemelerde beraber sürünürüz, ahh ahh bi ağzını yüzünü bi kavuştursam rahatlıcam :mad::mad::mad::mad: hepiniz sağolun arkadaşlar

cok gecmiş olsun cok uzuldum tamponu surtmene alısıgız ama neyse kimseye bulasma

askere gidiyomussun aynı zamanda gidiyoruz msn i yazda haberleselim bakarsın beraber gideriz :D

çok geçmiş olsun kardeşim.

Benzer birşey önceki arabamda olmuştu. Arabanın tavanına SAKSI düşmüştü, toprak dolu saksının ağırlığını tahmin edersiniz.Bende yaptırmıştım söve söve.500 ytl sıkışmış tavana....
Keşke yaptırmadan bir fotograf çekseydin, ileri de arabayı satmaya karar verirsen, böyle olmuştu, tamir ettirdim dersin.Taklalı mı muhabbeti yapmasınlar diye

Geri