inşaat kalası ve arka cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan X18XE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun.. çok ayıp bişe ya bu yapılan.. yaptıysan insan gibi çıkarsın arabanın sahibini bulur konuşursun.. olay halledilir ama bu millette o allah korkusu yok ki! kul hakkı nedir kimse bilmiyo.. tekrar geçmiş olsun kardeş

marikan' Alıntı:
geçmiş olsun.. çok ayıp bişe ya bu yapılan.. yaptıysan insan gibi çıkarsın arabanın sahibini bulur konuşursun.. olay halledilir ama bu millette o allah korkusu yok ki! kul hakkı nedir kimse bilmiyo.. tekrar geçmiş olsun kardeş

abicim niye benle konuşsun ki olay bilerek yapılmış yawww :mad:

bu arada sağolun arkadaşlar hiçbirinizin başına gelmesin

Geçmiş olsun
Bu memlekette her şeye hazırlıklı olmak gerek

yuh ya böyle sorumsuz insanları Avrupa birliğine al bi uçakta vizesiz filan Avrupa ya gitsin orayıda karıştırsınlar Allah ından bulsun bunu yapan ne diyim geçmiş olsun

geçmiş olsun kardeşim.

abi zabıt tuttursamda bişiy olmıcak ki, komşunun arabasına 5 kez hırsız girdi her seferrinde polis çağırdı sonuç yok, biz sizi ararız mantığı :mad: polis sıkılmış artık bu olaylardan, sitenin ortasında çok sağlam bağara bağara dümdüz gitmişim küfürle ondan sonra sanayiye gittim, o değilde tavandaki egik te yapılamıyomuş :(

gokalp' Alıntı:
sacımı değişcek şimdi çok uzun sürer bide baya masraflıdır büyük geçmiş olsun resmen kendime yapılmış gibi bozuldum keşke kaskon olsaydı ama apartmanının önünde yapıldıysa bu olay polis daha kolay bulurdu bence

yok sacı değişmicek usta düzeltirim ama boya bozulur tüm tavan boyanır o zamanda adı taklalı araba olur hiç elletme dedi :( arka camı değiştirtim pas yapmasın diye tavana bi de rütüş yaptırdım çıktım geldim. abi polisin bulması yalan olur tüm siteyi gezdim nasıl oluyosa göreni bırak sesi duyan bile yok :mad:

gokalp' Alıntı:
apatmanın panosuna bi yazı as belki insafa gelirde çıkar ortaya bide resim eklersen sevinirim merak ettim bu arada cam için ne kadar ödedin tekrar geçmiş olsun

abi ne insafa gelcek serefsiz töbe töbe :mad: orjinal için 300 istediler gittim olimpia taktırdım 90 kağıda

geçmiş olsun

Geri