inşaat kalası ve arka cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan X18XE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

X18XE

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
işte bugün öglen gidiyorum arabanın yanına arka camımdan içeri bi inşaat kalası girmiş tavanımda eğik var :mad::mad::mad::mad: bölye bişiy yok olay öğlen oluyo ve gören duyan yok, izlenimlerime göre bi kaç kat üstten onun bunun evladının teki yarım metre boyunda bir inşaat kalası atmış üstüne :mad::mad::mad: bi bulursam ama bi bulursam Allah yarattı demicem vericem levyeyi :mad::mad::mad:
hala elim ayağım titriyo yaaaaaa bu kadar mı hayvanlaştı insanlar:mad::mad::mad::mad:

geçmiş olsun arkadaşım yazık yaw bu kadar duyarsız insanları bi güzel....

Geçmiş olsun ya...Hakveriyorum bende olsam aynı tepkiyi verirdim...arabayı inşaatın oraya mı koymuştun?Kaskon vardır inşallah..?

çok geçmiş olsun dostum sinir bozucu hakketen ama böle durumlarda alarmın ne kadar önemli bişe olduu ortaya çıkıyo bekli alarmın olsa faklı olurdu geçmiş olsun tekrar can sağolsun

abi medeniyetsiz ülke işte ne edecen...........

inşaatla ilgisi yok be abi apartmanımızın önüne bıraktım kasko zaten yok olsa da umrumda değil, yapılan çok koydu bana yaaaa:cry:

Bunu yapanın Allah başına 10 katını versin de görsün bakalım nası oluyomuş ... :mad:

X18XE' Alıntı:
inşaatla ilgisi yok be abi apartmanımızın önüne bıraktım kasko zaten yok olsa da umrumda değil, yapılan çok koydu bana yaaaa:cry:

Neyse canım artık yapacak bişiy yok..Koyar tabi ya... ben olsam ne tepki verirdim kestiremiyorum...Tekrar geçmiş olsun sana...

abi cok gecmiş olsun yaaaa dayanılcak gibi bişe deil biz arabayı gözümüzden sakınıos millet neler yapıor yaaa

Geri