- Konuyu Başlatan
debimetreyi değiştir
dün cihaza bağlayan Usta debimetre dedi ama tam emin değildi
yarın tekrar bakacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
debimetreyi değiştir
bu sorunun aynısını bende yaşamıstım. problemın gaz kelebegi, gaz pedalı yada motor beynı olabılecegını bu 3 parcanın tek tek test edılmesı greketıgını soyledıler. gaz kelebeği ve gaz pedalını degısıp denedık olmadı. cıkma bır motor beynı taktık duzeldı. cıkma motor beynı 500+200 tl motor beynının yazılım atılma işlemiyle 700 tl malolmustu. ama sorun gaz pedalı ve gaz kelebegı kaynaklıda olabılır. deneyerek anlayabılmıstık. gecmıs olsun dıyorum.
Beyinde bir hasar var mı yoksa sadece gaz kelebeğinden mi sorun?
Şimdi gaz kelebeğinin fiyatına bakıyım dedim. Yan sanayi fiyatları motora göre değişiyor. 400-600 civarında fiyatlar. Buna birde beyin eklenirse iyice artar fiyat. Gerçi benim baktığım fiyatlar komple takım fiyatıydı. Belki tamir edilebilen bir şeydir.
Beyinde bir sıkıntı olmaması iyi. Sonucu paylaşırsın ilerleyen günlerde.
hocam geçmiş olsun. ( alıntı yapıyorum ) aracınızın bunu yapmasının iki sebebi olabilir. ya kapak ya da motor beyni. bu cevabı Yücehan Opelden aldım. aracınızı oraya götürmenizde fayda var. cihazları da orjinal gm (mdi) yetkili servisteki cihaz. ustalıkları da harika. facebook sayfaları ve internet siteleri de mevcut. adamlar tam profesyonel...