ingiliz anahtarlı arıza lambası yanıyor gaz yemiyor

bu sorunun aynısını bende yaşamıstım. problemın gaz kelebegi, gaz pedalı yada motor beynı olabılecegını bu 3 parcanın tek tek test edılmesı greketıgını soyledıler. gaz kelebeği ve gaz pedalını degısıp denedık olmadı. cıkma bır motor beynı taktık duzeldı. cıkma motor beynı 500+200 tl motor beynının yazılım atılma işlemiyle 700 tl malolmustu. ama sorun gaz pedalı ve gaz kelebegı kaynaklıda olabılır. deneyerek anlayabılmıstık. gecmıs olsun dıyorum.

bu sorunun aynısını bende yaşamıstım. problemın gaz kelebegi, gaz pedalı yada motor beynı olabılecegını bu 3 parcanın tek tek test edılmesı greketıgını soyledıler. gaz kelebeği ve gaz pedalını degısıp denedık olmadı. cıkma bır motor beynı taktık duzeldı. cıkma motor beynı 500+200 tl motor beynının yazılım atılma işlemiyle 700 tl malolmustu. ama sorun gaz pedalı ve gaz kelebegı kaynaklıda olabılır. deneyerek anlayabılmıstık. gecmıs olsun dıyorum.

bakmadan banada beyin dediler sizin aracınızda cihaz ne hatası verdi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:44 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:41 ----------

gaz frenden mesaja baktım bir şey anlayamadım 1-1-5-9-10

sorun boğaz kelebeğindeymiş bogaz kelebeği kısa devre yapmış beyne zarar vermiş daha yaptırmadım parça yok

Beyinde bir hasar var mı yoksa sadece gaz kelebeğinden mi sorun?

Şimdi gaz kelebeğinin fiyatına bakıyım dedim. Yan sanayi fiyatları motora göre değişiyor. 400-600 civarında fiyatlar. Buna birde beyin eklenirse iyice artar fiyat. Gerçi benim baktığım fiyatlar komple takım fiyatıydı. Belki tamir edilebilen bir şeydir.

Beyinde bir hasar var mı yoksa sadece gaz kelebeğinden mi sorun?

Şimdi gaz kelebeğinin fiyatına bakıyım dedim. Yan sanayi fiyatları motora göre değişiyor. 400-600 civarında fiyatlar. Buna birde beyin eklenirse iyice artar fiyat. Gerçi benim baktığım fiyatlar komple takım fiyatıydı. Belki tamir edilebilen bir şeydir.

beyinde bir şey yokmuş olanıda düzelttim dedi boğaz kelebeğini yenisini al dedi

Beyinde bir sıkıntı olmaması iyi. Sonucu paylaşırsın ilerleyen günlerde.

Beyinde bir sıkıntı olmaması iyi. Sonucu paylaşırsın ilerleyen günlerde.

yardımlarınız için tşkrr ederim sorun çözüldüğünde buradan paylaşacağım
ama korkum parçayı değiştikten sonra arızanın devam edeceği çünkü bir sene öncede motor işaretli arıza lambası yandı ateşleme bobini değiştim arac 300 km sonra aynı arızayı verdi sorun bujidenmiş buji gevşemiş

O bağlamda işini iyi yapan aracı iyi tanıyan bir usta bulmak gerek. Fakat oda biraz zor.

hocam geçmiş olsun. ( alıntı yapıyorum ) aracınızın bunu yapmasının iki sebebi olabilir. ya kapak ya da motor beyni. bu cevabı Yücehan Opelden aldım. aracınızı oraya götürmenizde fayda var. cihazları da orjinal gm (mdi) yetkili servisteki cihaz. ustalıkları da harika. facebook sayfaları ve internet siteleri de mevcut. adamlar tam profesyonel...

sağol arkadaşım benim oraya götürme imkanım yok

Geri