İndirim de yakaladım aldım lazım olan arkadaş olabilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Aracın yağ değişimine daha zaman var ama firmaya güvendiğim için birde baktım indirim de bende aldım. Aslında 5 30 kullanıyordum castrol ama bu firma hakkında yazılanlardan sonra mobil dedim. Lazım olan arkadaşların belki işine yarar arkadaşlar. Bana ucuz geldi şahsen.

http://www.hizlial.com/mobil-super-2000-x1-10w40-4-lt-benzindizel-motor-yagi/10391361?pid=10406541

abi tam sentetik değil yalnız bu

abi tam sentetik değil yalnız bu

Biliyorum kardeşim de 5 30 da biraz subaplardan ses geldiyordu benim aracım da bende bundan koyayım dedim. Ne kadar? Sağlıklı? Bilmiyorum ama.

5-30 RİW marka yağ kullanıyorum 4litresi 45TL :) çok memnunum bu bakımada aldım aynı yağdan. Babam aynı markanın "RİW" 10-40 olanını kullanıyor uzun suredir o da 4LT si 35TL .

Abi arkadaşların dediği gibi tam sentetik yağ değil bu. Sanayide zaten 50-55 TL arası oluyor. Kargo parasıyla aynı fiyata denk gelir.

Abi arkadaşların dediği gibi tam sentetik yağ değil bu. Sanayide zaten 50-55 TL arası oluyor. Kargo parasıyla aynı fiyata denk gelir.

Bilmem piyasa da bu fiyata bu marka olur mu? Bilemedim şimdi.

Aynı yağdan kullanıyorum Genelde 55 TL, 53 TL gibi rakamlara alıyorum. Aldığım yerde de hemen yağımı değişiveriyorlar.

Aynı yağdan kullanıyorum Genelde 55 TL, 53 TL gibi rakamlara alıyorum. Aldığım yerde de hemen yağımı değişiveriyorlar.

Bu üründen mi kullanıyorsun? İşin özünde ben yağ satan yerlere pek güvenim yok. Aslında istisna kaide bozmaz ama esnafın geneline güvenim yok dümenci çok fazla. ;) bu ürünü mü kullanıyorsun diye sormamda ki sebep. Nasıl menmunmusun? Onun için sordum. ;)

Raf ömrü konusu pek geçmemiş :)

Muhtemelen rafta yıllarca süs olarak duran yağları satıyorlar. Castrole mail atmıştım, özetle 3 yıldan fazlası iyi değil demişlerdi.

Nereden aklımda kalmış bilmiyorum ama genel olarak motor yağlarının raf ömürlerinin 5 yıl olduğuna dair bir bilgi var kafamda.

Dolum tarihlerini sormak öğrenmek lazım. 2013-2014 falansa kaçmaz bu fırsat.

Raf ömrü konusu pek geçmemiş :)

Muhtemelen rafta yıllarca süs olarak duran yağları satıyorlar. Castrole mail atmıştım, özetle 3 yıldan fazlası iyi değil demişlerdi.

Nereden aklımda kalmış bilmiyorum ama genel olarak motor yağlarının raf ömürlerinin 5 yıl olduğuna dair bir bilgi var kafamda.

Dolum tarihlerini sormak öğrenmek lazım. 2013-2014 falansa kaçmaz bu fırsat.

Dolum tarihine 2015 diyorlar idi. Geldiğinde bakarım. Ama aynı ürünün fiyatı piyasa da bu kadar ise işin pek espirisi kalmadı sanki :)

Ama birde güven meselesi var. 5 30 dan sonra 10 40 bakalım ne kadar fayda edecek. Aslında aracın yağı bildiğim kadarı ile 10 40 ama hep 5 30 kullandım ben ama artık fazla para harcamak yada fazla kalite takılmayacağım :D

Geri