İmzalar Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burakcım sevgi saygından şüphem yok..Seni çok severim..Düşüncelerinede sonsuz saygım var..Soyisim kullanmamaktan yana tavır alan insanlarada saygım var ama kimse kusura bakmasın ben bu konuda yönetimden yanayım..

Soyisim kullanmanın herhangi birine ne gibi bir zararı olabilir,bilen biri yazabilirmi?

sağolasın abi:)

psikopatın biri dikleşti geçen mehmetle.adını soyadını görüp orda gelip mehmeti ankarada bulsa bıçağı taksa böğrüne böğrüne bunun hesabını yönetimmi verecek???

psikopatın biri dikleşti geçen mehmetle.adını soyadını görüp orda gelip mehmeti ankarada bulsa bıçağı taksa böğrüne böğrüne bunun hesabını yönetimmi verecek???
olm o gelmeden onu orda yatağından alırız sapıksa sapıklık:D :D :D

adam haklı abi hakket ayrıca sadece o gün değilki. ondan öncede çok yaşadık. samette, yine ayrıca mehmette, emrede yaşadık yani

simdi degerli arkadaslar ben yenıyım belkı bana laf dusmez ama sunu belırtmek ısterım ben bırakın soyadını nıck yazmaya bıle karsıyım zaten sıze ulasmak ısteyen resmı yoldan suc duyurusu yaparsa savcılık elıyle koymus gıbı buluyor buradakı sıkıntı da bu sanırım hıcbırseyden cekınmeyen,hıcbırseyden sahsı adına gocuntusu olmayan her kardes ısmını ,soy ısmını rahatlıkla yazabılmelı yok yazamayacaksa ya yorum yapmamalı ya da kurallara saygı duymalı bır kural alınmıs kural herkese kuraldır burada eskı olmak tanınmıs olmak kuralı cıgnemek ıcın haklı ve yeterlı bır ayrıcalık ve sebep degıldır kaldı kı ben su ana kadar bahse konu kardesımın hemen hemen tum yorumlarını keyıfle okudum aklı basında edeplı bır sahsıyet ama neden mevzuuyu bu kadar uzattı ya da neden bu kadar kırıldı,alınganlastı anlayamadım adını soy adını yaz zaten adam gıbı muhabbet edıyorsun gerısının ne onemı var.

mehmet abi bişi olursa trabzona gel burda onu rahip propaganda yapıyor deriz iki dakkada eşşek cennetini boylar :D değilmi serkan ;d

adam haklı abi hakket ayrıca sadece o gün değilki. ondan öncede çok yaşadık. samette, yine ayrıca mehmette, emrede yaşadık yani
mesela samet asturullah la buluşacaktı:D :D sonradan başka bişi çıktı:kop: :kop: :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri