Allah korusun kafaya koyduktan sonra seni beni bile çalar bu kanı bozuklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusun kafaya koyduktan sonra seni beni bile çalar bu kanı bozuklar
o dediğin sistemde zaten manuel immobilizer onun motorsikletler için olanı satılıyor immobilizerlı alarmlar var yada sadece immobilizer olarak satılıyor motorsikletler için olayda tıpkı o taşıyıcıdaki gibi ama bunda sayılar uzakdan kumanda da 1 den 4 kadar rakam var immobilizer takılırken alarımcıda kodu sen belirliyorsun ve giriyorsun alarımcı bakmıyor girdiğin koda ve motora her binişinde falan uzakdan kumandadan kodu girmeden motorun anahtarıda olsa motor çalışmıyor 1 den 4 e kadar rakam demek 0000 dan 9999 a kadar kombinasyon kurması demek hırsızın.![]()
belki bu tip motorsikletler için olan alarımı arabaya entegre edebilirsin.. o zaman istersen kumanda dan gir kodu istersen taşıyıcıdaki gibi bir tuş takımı yap yada yaptırt kendineo artık senin hayal gücüne kalmış
al bak kumandanın resmide bu 150 tl gibi bir fiyatı var
![]()
Bak o sistemin arabalar için olanıda gelmiş satılıyor
http://www.otocode.com/products.asp?grup=4
resmide bu
![]()
0-9999 değil 0 dan 4444 e kadararaba için olan 12345 den oluştuğu için 55555 e kadar onunki de
![]()
yada alacaksın ucuz bi cep telefonu şarjı standby 20 gün falan gidecek. birde kimseye vermeyeceğin bir telefon hattı. telefonu arabanın güzel bi yerine güzelce zulalayacaksın. Allah korusun çalınırsa poliste ilgilenirse takip ettirip suçüstü yakalayacaksın. sonrası klasik verecen odunuEn Sağlamı Bence Arabaya Böcek Koyacan internetten takıp Edecen.Alarm Sadece Caydırı.İmmo Uğrastırıcıdır.Hatta Amcamda tipo vardı.Alarmının Isıgını Ben Kesmıstım.Hırsıza Önce Alarmı Devre Dısı Bırak Der Gibi Koymuslar birde.