immoblizer lı arabalar çalınabilir mi???

çalmada ne var kafayı taksan git kirala bir çekici :D biraz pratik yap acemiysen çekiyle 5 dakkada alır atarsın arabayı çekicinin üstüne basar gidersin :D :D

En Sağlamı Bence Arabaya Böcek Koyacan internetten takıp Edecen.Alarm Sadece Caydırı.İmmo Uğrastırıcıdır.Hatta Amcamda tipo vardı.Alarmının Isıgını Ben Kesmıstım.Hırsıza Önce Alarmı Devre Dısı Bırak Der Gibi Koymuslar birde.

öyle alarmlar var bir sms hattı alıyorsun alarımın içine yerleştiriyorsun arabanı isster cepden stop ettiriyorsun ister çalıştırıyorsun sana sms mesaj atıyor araban bulunduğu yeri falan epey özellikli alarm hattını arıyorsun her tür komutu verebiliyorsun sahibinden.com da satılıyor 450 tl :) çok tuzlu yani

hırısızı yakala komutu vercen bacaklardan kıstıracak:)

Bişeyin üstüne ne kadar düşersek düşelim olacağı varsa olur :D hırsız gözkoyduysa içinde yatsan bile çalarlar :D

ütopya hayallerim ne zaman gerceklesecek artık?:D

Bişeyin üstüne ne kadar düşersek düşelim olacağı varsa olur :D hırsız gözkoyduysa içinde yatsan bile çalarlar :D

evet ama önce camlarımızı kapayalımki hırsızın işini kolaylaştırmayalım :D :D :D

neyseki bu forumda iyi insalar var hani yapdığı unutkanlığını yüzüne vurmamak için tekerleği inik in bir bak diye falan uyarır :D :D :D

ne koyarlarsa koysunlar. her kilidin bir açılma yöntemi vardır. bunları düşünceğinize yap kasko gitsin. sonra çok pişman olanlar gördüm. araç çalıncakmış diye hiçbir korkum yok. çalan çalsın abi. Allah tan şu kasko var

olay bu işte. kasko şart...

Geri