immoblizer lı arabalar çalınabilir mi???

yabancı plakalı çalıntı x6 bile gördüm x6 çalıntıktan sonra digerleri cocuk oyuncagı..

sen galiba haberleri izlemiyorsun arkadaşım daha geçen gün antepde çete yakalandı araçların hepsi son model mercedes audi bmw ler almanyadan özel bir makine getirtmişler servisleirn kullandığı bir şey onunla çalıyorlarmış..

zaten artık şahin doğan çalan kalmadı.:)

arkadaşlar alarm vs vs hikaye bi servis olarak size önericem tek şey baston kilit diye tabir edilen direksiyondan fren pedalına takılan kilit siistemi..hırsız kesinlikle uğraşmıyor...boşa zaman kaybetmez acamıyo cünkü..ama bide şu var..aydında olan bi olay gece gec saatte evine gelen birisi aracını park etmiş sabak arac yok görgütanıklarına göre aracı ahtabot cekici ile alıp götürmüşler..bulunamadı arac..

baston kilidide açıyorlar benim arkadaşın tipo da yıllar önce baston kilitliydi onuda çalmışlardı baston kilit kolay 3 dakka da testere ile direksiyonu kesiyorlar zaten hereketesi olur hiç bir hırsız tek çalışmaz ve bir hırsız bir arabaya kafayı takarsa 3 gün 5 gün öncesinden mekan fizibilite çalışması olay yeri çalışması yapar araç sahibi kaçda geliyor ortalama genelde nerelere park ediyor sokak kaçda sakin oluyor devriye ekibi geçiyormu geçiyorsa genelde kaç sularında geçiyor falan filan..

arkadaşın tipo çalındığında karakola gittiğimizde polis anlatmışdı bunları ordan biliyorum.. sonrada araba gaziosmanpaşada bulundu gezmişler gezmişler kapısını falan vurmuşlar ön takımı bitmiş bayıramı ne girmişler servisde arabanın altından kalıp kalıp kalın çamur çıkdı bira içmişler hep koltuklar bira sigara yanığı olmuşdu arkadaşda sigara kullanmaz en nefret ettiği şeydir arabada sigara içilmesi çok titizdir bu konuda epey masraf çıkdı arabada arkadaşda yaptırdı binmeden tiksindi sattı zaten..

zafer abinin 1.7 yi çaldılarya o da immoluydu
evet çalıyorlar maalesef. imzamda linki var. konuyu okursan tüm yöntemleri öğrenebilirsin. kasko yaptır. en sağlamı bu...

eskiden şahinlere flashlara gizli kontak yaparlardı :D çalınmaya karşı

hırsız milleti gündüzleri araçalar hakkında bilgi toplayıp gece uygulmaya geçiriyorlar onu için hertürlü araba çalınabilir

ne çalıyor bunlar??domates falan mı??yapmayın abiler,siz coktan vazgecmissiniz bile..
vardır herseyı bir yontemi..o alarmlar falan hikaye..hırsız gelecek,bakacak orda kırmızı mı mavi mi herneyse bir ısık yanıp sonuyor sonra korkup vazgececek öylemi?alarmla olmaz bu işler..vallahi benim arabam olsa lazer sistemiyle korurum, yaptırırım, yıne rahat uyurum:D

yurt dışında mercedesin bi modelinin kapısı kesinlikle açılmıyomuş.. camlar falanda korumalıdır tahminim.. araç sadece yangın durumunda kapıları açıomuş otomatik.. hırsızlarda veriolarmış alttan odunu açıolarmş kapıyı :D
hadımköyde mercedes fabrikasında dinledim bunu artık ne kadar doğruysa

Geri