immoblizer lı arabalar çalınabilir mi???

bektas_butun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar,

çevremden duyduğum kadarıyla immoblizer olan arabaları da çalabiliyorlarmış..
bana pek inandırıcı gelmedi. aslı varmıdır acaba??? nasıl bir yöntem ile immoblizer ı geçip arabayı çalıştırabilirler..

hırsız istedimi çalamayacağı araba yok

immo sistemi motorda benzin pombasını kitliyor.arabanın yürümesi imkansız.ancak beyin değiştirmek yada farklı bişiler yapılarak olablilir yada çekiciyle götürebilirler :D.sitede bi abimizin immolu vectrayı çalmışlardı.yani oluyo :( sakat bi durum

şifreyi çözen elektronik cihaz çıkartmışlar...açamadıkları araba yok merso bmw vs

malesef evet, çalıyorlar diye biliyorum

:):):):) demek duyduklarım doğruymuş.. kahroldum şimdi..:cry::cry:

Allah korusun kafaya koyduktan sonra seni beni bile çalar bu kanı bozuklar

Servislerin kullandığı arıza tespit cihazına atılan bir yazılımla onuda aşıyorlar malesef bu cihazda piyasada satılıyor kıran programıda yabancı sitelerde bulmak mümkün.Programın amacı başka ama hırsızlık yapmak istiyorum dersen immoblizer devre dışı kalıyor.Aslında immoblizer kitlenen araçları çözmek için beyini sökme gibi birçok teferruattan arındırma amaçlı yapılmış olsa gerek.

zafer abinin 1.7 yi çaldılarya o da immoluydu

İskenderundaki Opel servisine alarm taktırmak istediğimi söylediğimde "Alarma gerek olmadığını çünkü araçta immobilizer ve daha başka güvenlik önlemleri olduğunu" söylediler. Demekki hiçbir güvenlik önlemi işe yaramıyor :(

Geri