Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafa yı da çıkarmasanda anahtarı kontaktan çektiğin anda yanıp sönmeye başlıyorRAINMAN' Alıntı:car 400 tipi oto teyplerin kafalarını çıkarmak için bastıgımız dügme kapıları kilitledikten iki dk. sonra kırmızı olarak yanıp sönüyor, zannedersem arkadaşım bahsettigi bu.
sitemizin anaktarcısı arkadaşım benim yedek anaktar yok kaça mal oluyor?kumandalı anaktar?Fiyat alabilirimiyim.LND' Alıntı:yaa yanlış yazmısım cip yani immobilizer demektir.
98 yılında yeni model crypto model ciplere dönüldü opel tarafından eger normal philips model çip ise fiyatı ortalama 60-80 ytl arasındadır ama dedigim gibi sonraki döneme denk geldiyse arabanız crypto model çip varsa fiyat artar bunların işlemleri ve hafızaları daha zordur beyin olarak daha güvenlidir bunların fiyatıda 140-160 ytl dir.
bunun net fiyatı için bir anahtarcıya gitmen gerekiyor makinaya baglanıp bakılması gerek ona göre fiyat verilmesi gerek dostum.
yer konusundada yardımcı olurum sana selamımla fiyattada ikram ettiririm sana gene![]()
irfan_1' Alıntı:o yanıp sönen ışık teyp le ilgili degil mi?Burada servisdekiler boş ver o ışık hikaye dediler teyple ilgili oldugunu söylediler.Şimdi o ışık immo ışıgı mı?
araban ney modeli ney hangi kasa kumandalı anahtar diye bahsettiğin hangi model bilgi verirsen iyi olur...irfan_1' Alıntı:sitemizin anaktarcısı arkadaşım benim yedek anaktar yok kaça mal oluyor?kumandalı anaktar?Fiyat alabilirimiyim.
asTRa' Alıntı:98' Corsa B lerde İmmobiliser vardır.